Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prebivalke BS3-ja…

Prebivalke BS3-ja…

… kako je ziveti v tej soseski? Vse cudo se slisi in vsak ve povedat, da tja pa nikakor it stanovat, ne pove pa razloga. Sama stanovanja so mi namrec zelo vsec, tako razgibano in nedolgocasno mi delujejo. Zelenja je tudi kar nekaj vmes. Problem se mi zdi le parkiranje.
Kaksni so prebivalci, tako na splosno? Ali zvecer/ponoci posedajo skupinice, mimo katerih ti je zoprno iti? Se mladina kaj spravlja na otroke? Je mir? take stvari me zanimajo.
Hvala

Od vseh naselij, v katerih sem v Lj živela, mi je BS3 najbolj pri srcu. Okoliš je miren, zvečer ko greš na sprehod imaš tak občutek, kot da si kje na morju. Moje stanovanje je obrnjeno na park in je tako, kot da skoraj živim v naravi. Galame ni nobene, razen ko se čez leto kaka skupinica študentov spravi žurat. Takrat res malo odmeva, ampak ker gre za eno noč pač potrpiš. Sosede imava super. S parkiranjem sploh ni tak problem no. To naj te ne ovira pri odločitvi. Zmeraj se najde kaka lukna, v katero lahko parkiraš. Malo bolj je zoprno pozimi, ampak vedno se najde. Pač ne direkt pred vrati, greš pa 100 m peš. Če ne drugega, se lahko izpopolniš v parkiranju in to ti nikjer več ne predstavlja težave: bočno, v rikverc, malo prostora, rataš pravi majster. Dobrodošla!

Ampak tam bo prav kmalu stal nov stadion… Takrat pa tam ne bo več tako mirna okolica:((

Meni je ta predel tudi všeč, imaš vse pri roki, pa še blizu je PST za sprehode.
Nimam nobenih slabih izkušenj, sem prej živela drugje po Lj in povsod so nam že vlamljali v avto, tu pa je mir (trkam!).
Res je tu veliko študentov, ki včasih kar zaparkirajo, ampak vedno se kaj najde. Po Vojkovi vozi tudi LPP.
Razmišljam kaj bi lahko izpostavila kot slabost, pa se trenutni nič kaj takega ne spomnem.

Lp

Jaz sem tam živela eno leto med študijem.

Všeč mi je bil sistem zaklenjenega zaprtega hodnika (tri stanovanja). Všeč mi je bil nasplošen mir, zelenje, balkon, bližina sprehajalne poti, bližina tako centra, kot BTCja …

Ni mi bil všeč sistem razporeditve v stanovanju, kuhinja je bila obupna – sploh pogled iz okna na sosedov balkon, občutek, da te v stanovanju vidi cel sosednji blok … in pa … ja … najbolj grozen sosed, kar jih je mogoče imeti (pa sem se v življenju že premnogokrat selila), kar pa ni nujno, da je še kdo tam tak :)))
In pa parkirišče … mal je kriza 🙂

Meni je BS3 zelo všeč. Živim tam že 15 let. Mir, veliko zelenih površin, sprehajalnih poti.

Primanjkuje parkirišč, predvsem v času študijskega leta (oktober-april).

Otroci v naselju imajo dostop do šole brez prometnih ulic, šola je zelo ok tudi sicer.

Bližina BTCja, ki je dosegljiv tudi peš (PST).

Razpored stanovanj odličen. Kakovost gradnje tudi relativno ok.

Moja prijateljica je pred nekaj leeti stanovala tam.
Obup s parkiranjem.
Avto je imela čisto podrsan in popraskan.
Zvečer je mularija visela po klopcah v nedogled – seveda je bilo zijanja na pretek.
Zjutraj so ji že navsezgodaj avti verglali pod oknom.

Je šla za več denarja v manjše stanovanje, samo da ima mir.

New Report

Close