prebolela sem covid
ne delaš izključno in samo zaradi sebe, to smo že razčistili…
[/quote]
Nič nismo razšistil ti in jaz, ti bi prej crknil kot priznal da so te nategnili.
Pogledal si posnetek ali ne?
Kdo ima korist od cepiv, kdo je opral roke od odgovornosti?
Dokrot cepi, ne ve niti kaj je v cepivih.
Ne odgovarja nič, ker itak nima pojma zakaj se gre.
Proizvajalci tudi imajo napisano lepo da niso odgovorni za morebitne poškodbe,.
To moraš bit res totalno opran da negiraš.
Katere jaz kosristi imam “financijske” od totega NAturopata kaj je govoril v posnetku istina o virusima?
Kake koristi on ima* Čaj od koprive?
Dej človek, resno?
Točno tak kak si povedal Big Pharma. Ona profitira, globalisti tako da imajo pod kontrolo MASO. Sej to je čist simpl.
To je servirano uradno “znanje” na katerega si ti padel na ispitu, oz. si popušil zgodbo.
Prodal so ti meglo.
Sej so tudi meni ponujali, pa nisem kupil.
Samozavesti mi ne manjka, poguma tudi ne, znanja tudi ne.
Jaz uporabljam lastne možgane, za razliko od tebe na podlagi lastnih iskusenj, znam prepoznati prevarante, to znanje ni v nobeni uradni šoli, razen življenski.
Tega imam. Zato pomagam, delim in želim dobro vsakemu, žal mi je ker vas tako na easy vrtijo okoli malega prsta.
Ti teoretik zarote. 🙂
[/quote]
Jaz uporabljam lastne možgane, za razliko od tebe na podlagi lastnih iskusenj, znam prepoznati prevarante, to znanje ni v nobeni uradni šoli, razen življenski.
Edino česar tebi ne manjka je samozavesti. Te imaš nenormalno veliko! Vsega ostalega ti še kako manjka… In da uporabljaš lastne možgane ti tudi verjamem, samo niso prav hudo razviti a ne?
Nič nismo razšistil ti in jaz, ti bi prej crknil kot priznal da so te nategnili.
Pogledal si posnetek ali ne?
Kdo ima korist od cepiv, kdo je opral roke od odgovornosti?
Dokrot cepi, ne ve niti kaj je v cepivih.
Ne odgovarja nič, ker itak nima pojma zakaj se gre.
Proizvajalci tudi imajo napisano lepo da niso odgovorni za morebitne poškodbe,.
To moraš bit res totalno opran da negiraš.
Katere jaz kosristi imam “financijske” od totega NAturopata kaj je govoril v posnetku istina o virusima?
Kake koristi on ima* Čaj od koprive?
Dej človek, resno?
[/quote]
kjer koli delaš je obvezno imet opravljeno vsaj varstvo pri delu, nekje še haccp, in napotke za varno delo ki jih upoštevaš in se z njimi strinjaš ob podpisu zaposlitvene pogodbe, če to kršiš ti pokažejo vrata pa delodajalcev ne zanima če se ti s tem ne strinjaš, tako te bo vsak postavil pred vrata pa naj bo to ker nočeš nosit maske ali zaščitne delovne obleke ali kar koli kar je povezano z varstvom in varnostjo na delu in delovnem mestu in tu nima nobena “big pharma” niti “kirona nateg” veze s tem da ti zavestno kršiš pravila na delovnem mestu…
Edino česar tebi ne manjka je samozavesti. Te imaš nenormalno veliko! Vsega ostalega ti še kako manjka… In da uporabljaš lastne možgane ti tudi verjamem, samo niso prav hudo razviti a ne?
[/quote]
Prevarant, spizdi. Tvoji možgani so kompromitirani .
Kot sem ti neštetokrat rekel, sooči se z mano v živo, da vidiš koliko sem samozavesten v živo.
Probaj se igrat v živo z mano, nekje v gozdu, da vidim kako boš pol “izbiral” besede, in kako se boš obnašal, prevarant…
Ajde prpa..
Jodlaj in prodajaj meglo svoji ženi.
Prevarant, spizdi. Tvoji možgani so kompromitirani .
Kot sem ti neštetokrat rekel, sooči se z mano v živo, da vidiš koliko sem samozavesten v živo.
Probaj se igrat v živo z mano, nekje v gozdu, da vidim kako boš pol “izbiral” besede, in kako se boš obnašal, prevarant…
Ajde prpa..
Jodlaj in prodajaj meglo svoji ženi.
[/quote]
U veliko sem jaz v gozdu. Bil dopoldne tri ure z otroci. Smo naredili gujsnco iz vej, pa nesli smo seno od soseda vsak v eni vrečki, da smo šli v krmilnico za srne dat, pa igrali smo se, pa za zajčke smo luknjo skopali, da se lahko pred lisičko skrijejo, uf kaj smo še delali… Ma veliko stvari.
Res pa je da se nismo metali po tleh in moteno vpili aaaaaaaaaaeeeeeeeeeerosoooooool
To pa res nismo.
Zato se ne bom nič s teboj družil, ker to ni moj način.
Če si pa mislil kaj drugega, potem ti pa lahko povem, da jaz se pa ne tepem in niti slučajno ne mislim sodelavat v kakršnih koli pretepaških zgodbah, še najmanj sredi gmajne. Ne vem, to sem pa jaz prerastel že. Smo se tepli po gmajni ko smo bili mulci, pa s palicami tolkli ampak ne, zdaj smo pa odrasli ljudje in to ni več naš način življenja.
kjer koli delaš je obvezno imet opravljeno vsaj varstvo pri delu, nekje še haccp, in napotke za varno delo ki jih upoštevaš in se z njimi strinjaš ob podpisu zaposlitvene pogodbe, če to kršiš ti pokažejo vrata pa delodajalcev ne zanima če se ti s tem ne strinjaš, tako te bo vsak postavil pred vrata pa naj bo to ker nočeš nosit maske ali zaščitne delovne obleke ali kar koli kar je povezano z varstvom in varnostjo na delu in delovnem mestu in tu nima nobena “big pharma” niti “kirona nateg” veze s tem da ti zavestno kršiš pravila na delovnem mestu…
[/quote]
V opisu mojega dela nikjer v pogodbi ni omenjena maska, testiranje in cepljenje.
Nikjer ni dokazan ni izoliran virus, nikoli (ne samo v tem primeru), pcr testi iščejo kaj?
Zastrahovanje, panika, kontrolirani mediji pa tak vplivajo na opran narod.
Prozorno, po resnici povedano zelo amatersko delo.
Res je da traja dolgo je opralo mnoge možgančke, ma moje ni.
V opisu mojega dela nikjer v pogodbi ni omenjena maska, testiranje in cepljenje.
Nikjer ni dokazan ni izoliran virus, nikoli (ne samo v tem primeru), pcr testi iščejo kaj?
Zastrahovanje, panika, kontrolirani mediji pa tak vplivajo na opran narod.
Prozorno, po resnici povedano zelo amatersko delo.
Res je da traja dolgo je opralo mnoge možgančke, ma moje ni.
[/quote]
verjetno nisi prebral okrožnice, niti pogodbe o zapislitvi niti haccp-a…
U veliko sem jaz v gozdu. Bil dopoldne tri ure z otroci. Smo naredili gujsnco iz vej, pa nesli smo seno od soseda vsak v eni vrečki, da smo šli v krmilnico za srne dat, pa igrali smo se, pa za zajčke smo luknjo skopali, da se lahko pred lisičko skrijejo, uf kaj smo še delali… Ma veliko stvari.
Res pa je da se nismo metali po tleh in moteno vpili aaaaaaaaaaeeeeeeeeeerosoooooool
To pa res nismo.
Zato se ne bom nič s teboj družil, ker to ni moj način.
Če si pa mislil kaj drugega, potem ti pa lahko povem, da jaz se pa ne tepem in niti slučajno ne mislim sodelavat v kakršnih koli pretepaških zgodbah, še najmanj sredi gmajne. Ne vem, to sem pa jaz prerastel že. Smo se tepli po gmajni ko smo bili mulci, pa s palicami tolkli ampak ne, zdaj smo pa odrasli ljudje in to ni več naš način življenja.
[/quote]
Ne ne, ne-prijatu, ti ti …kje sem sedaj omenil da bi te tepel?
Veš ko si sam s človekom in mu gledaš v oči, vidiš mu dušu.
Čutiš strah, čutiš jezo, gledaš njegove gibe. Govor telesa veliko pove.
Bi bil tako nesramen do mene kot si neštetokrat bil tu?
Ali bi bil hinavsko fin.
Jaz sem vedno isti.
Ne glumim, ne pretvarjam se.
nisi edina persona z radarjem za prevare in ne, mene nek yt dohtar ali nakladač ne zavede niti toliko da bi po tem še te “modrosti” delil in prepričeval druge, da ima “prav” in govori po resnici, ravno tako se ne ukvarjam z mainstream mediji ali vlado kakršno koli že, ravnam po svoji presoji, vem da virus, okužbe in bolezni obstajajo in da so kruta realnost, vem in zavedam se tudi tega da imajo delodajalci okrog tega svoje zahteve, ki jih upoštevam.
eni pa pa v tem vidite nateg pa jebi ga, je vaša odločitev, ni pa z njo treba posiljevat folk na vsakem koraku…
[/quote]
Seveda ne, ker si že zaveden s strani lažnivih medijev in psihopatskih politikov.
Oni se vsak dan trudijo, da ti ne bi sprejel ničesar drugega, razen njihovih laži.
Tako deluje množična manipulacij tistih, ki ste brez lastne pameti.
Seveda ne, ker si že zaveden s strani lažnivih medijev in psihopatskih politikov.
Oni se vsak dan trudijo, da ti ne bi sprejel ničesar drugega, razen njihovih laži.
Tako deluje množična manipulacij tistih, ki ste brez lastne pameti.
[/quote]
a ti poznaš še kakšno novo besedo al so ti v umobolnici zaklenili besednjak?
[/quote]
Kdo pa ima veze s temi nagobčniki in testiranji, če ne ravno korona nateg ?
Samo zaradi korona natega se teži z nagobčniki in testi.
Gunner, vse sem ti že povedal vse je jasno.
Enostavno nočeš resnice.
Kateri je Razlog, po resnici povedano me ne zanima. To je v tvoji domeni.
[/quote]
jaz resnico imam, ne rabim pa tvojih in kompanjonskih laži in zavajanj, ki jih dnevno tu gor servirate….
Ne ne, ne-prijatu, ti ti …kje sem sedaj omenil da bi te tepel?
Veš ko si sam s človekom in mu gledaš v oči, vidiš mu dušu.
Čutiš strah, čutiš jezo, gledaš njegove gibe. Govor telesa veliko pove.
Bi bil tako nesramen do mene kot si neštetokrat bil tu?
Ali bi bil hinavsko fin.
Jaz sem vedno isti.
Ne glumim, ne pretvarjam se.
[/quote]
Ne bodi primitiven. Nobenega strahu in ne vem česa ne bomo iskali po gmajnah. Smo ljudje, ki imamo dar govora in razmišljanja in možnost medsebojne verbalne komunikacije.
Pogovarjamo se človek. Nismo v jamah in nismo praljudje. Pogovarjamo se. Daj svoje mnenje, jaz ti povem svojega in tako nekako poteka komunikacija. Človek se ne bi mogel več naučit kot s podajanjem in sprejemanjem informacij.
Nimaš resnice ti.
Ti zavajaš.
Žal.
[/quote]
kako da ne, ker mi nisi ti nečesa serviral in ti ne verjamem tudi besedice? ker vem da si lažnivec pa nimam resnice, ta je dobra :))))))))
Kje pa imaš ti resnico ?
Na tviterju od lažnivega psihopatskega jajota. 😀
[/quote]
kakše twitter in jajo… je dovolj da spremljam okolico kjer živim, da vem kaj je res in kaj ni, pri tebi doma v umobolnici je pa itak vse nateg, še fašiste imaš povsod…
kakše twitter in jajo… je dovolj da spremljam okolico kjer živim, da vem kaj je res in kaj ni, pri tebi doma v umobolnici je pa itak vse nateg, še fašiste imaš povsod…
[/quote]
Ne vem, kje ti živiš.
V realnosti sigurno ne, ker si zmanipuliran in hipnotiziran.
Ali pa glup in nisi sposoben dojeti okolice.
Ne bodi primitiven. Nobenega strahu in ne vem česa ne bomo iskali po gmajnah. Smo ljudje, ki imamo dar govora in razmišljanja in možnost medsebojne verbalne komunikacije.
Pogovarjamo se človek. Nismo v jamah in nismo praljudje. Pogovarjamo se. Daj svoje mnenje, jaz ti povem svojega in tako nekako poteka komunikacija. Človek se ne bi mogel več naučit kot s podajanjem in sprejemanjem informacij.
[/quote]
Lahko se dobimo kje drugje, ne rabimo v gozdu.
Dar govora lahko vidim le v živo.
S tabo sem že imel neštetokrat “pogovore” kateri so se vedno začenjal z provokacijo in žaljenjem.
Torej, domnevam, če si taki tu pod pokroviteljstvom in zaščito indetitete , si verjetno isti v živo?
Torej si pogumen, samozavesten in nimaš se česa bat. Ne boš izbiral besede, kot tu ko ti nekaj ni všeč in boš isti pred mano v živo?
Demonstriraj, oz. dokaži mi to.
Vsaki izgovor ni dober izgovor, zanima me kateri boš sedaj zapakiral in ponudil . Jaz sem taki kot sem, če ti rečem tu lažnivec, manipulant, ti bom tudi rekel v živo.
In stojim vedno za svojimi besedami in dejanji.
Pa ne gre se za to, in nikoli se ni šlo a mam jaz prav ali ne.
Gre se za resnico, tokrat pa ni na tvoji strani.
Žal.
Ne vem, kje ti živiš.
V realnosti sigurno ne, ker si zmanipuliran in hipnotiziran.
Ali pa glup in nisi sposoben dojeti okolice.
[/quote]
ne eno ne drugo, po tvoje so se ljudje ki jih poznam in kater od sorodnikov pa itak znašli na intenzivni ker so se okužili z nategom, pa verjetno jih je v tvoji verziji prišel okužit jajo osebno… ampak saj boš še jokal ko ti bodo za nategom zboleli in pocrkali bližnji, pa privoščim ti vso agonijo ko boš čakal ali se bo kdo tebi ljubih izmazal ali ne… tik tak Bobi, tik tak…
kako da ne, ker mi nisi ti nečesa serviral in ti ne verjamem tudi besedice? ker vem da si lažnivec pa nimam resnice, ta je dobra :))))))))
[/quote]
Kakve koristi imam jaz če lažem?
Ugotovil smo že da si sam teoretik zarot, verjameš da mene lahko organizirano zaj-ebejojpo youtube posnetkih, in razno -raznih drugih virih INFORMACIJ, tebe pa nikakor ne morejo, in ne verjameš da obstaja zarota s tvoje uradne “strani” , oz tvojega prepričanja katero so ti PROGRAMIRAL v možgane.
Sej pravi dvojna merila, mene lahko tebe pa ne.
Jaz sem te vprašal parkrat danes kdo ima koristi od totega posnetka kje naturopat govori o “teoriji virusa”, ugotovil smo le da mi lahko proda čaj od koprive, pa še to ne moram kupit ker imam koprive na parceli ogromno, (primer)
Z druge strani sem ti dal posnetek, lahko ti dam tudi kdaj je napisamo vir v ameriki da proizvajalci cepiv ne preuzemajo nobene odgovornosti morenitnih poškodb z cepivi.
V bistvu nobenega argumenta mi nisi dal.
NIč.
Nula
[/quote]
Stari, dej pust te psihiče na miru. Ne splača se z njimi kregat, ker ne dosežeš ničesar. Poglej kako so njegove teme prazne, ker ga noben več ne je.be 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Imajo se za tolk pametne, pa stari 40 let živijo pri mamicah na podstrešju, brez službe, brez partneric, brez otrok, brez izobrazbe,…. Živijo kot teleta iz dneva v dan. Res moraš bit nek inteligenten in pameten človek, če v 40 letih življenja ne ustvariš več kot za golf 5, pa še ta je verjetno na kredit. Zguba bil in zguba bo! Goni jih u 3PM.
Kakve koristi imam jaz če lažem?
Ugotovil smo že da si sam teoretik zarot, verjameš da mene lahko organizirano zaj-ebejojpo youtube posnetkih, in razno -raznih drugih virih INFORMACIJ, tebe pa nikakor ne morejo, in ne verjameš da obstaja zarota s tvoje uradne “strani” , oz tvojega prepričanja katero so ti PROGRAMIRAL v možgane.
Sej pravi dvojna merila, mene lahko tebe pa ne.
Jaz sem te vprašal parkrat danes kdo ima koristi od totega posnetka kje naturopat govori o “teoriji virusa”, ugotovil smo le da mi lahko proda čaj od koprive, pa še to ne moram kupit ker imam koprive na parceli ogromno, (primer)
Z druge strani sem ti dal posnetek, lahko ti dam tudi kdaj je napisamo vir v ameriki da proizvajalci cepiv ne preuzemajo nobene odgovornosti morenitnih poškodb z cepivi.
V bistvu nobenega argumenta mi nisi dal.
NIč.
Nula
[/quote]
sem ti dal cel kup argumentov samo si preglup da bi jih kapiral….