Najdi forum

Splash Forum Koronavirus prebolela sem covid

prebolela sem covid

Lahko se dobimo kje drugje, ne rabimo v gozdu.
Dar govora lahko vidim le v živo.
S tabo sem že imel neštetokrat “pogovore” kateri so se vedno začenjal z provokacijo in žaljenjem.
Torej, domnevam, če si taki tu pod pokroviteljstvom in zaščito indetitete , si verjetno isti v živo?
Torej si pogumen, samozavesten in nimaš se česa bat. Ne boš izbiral besede, kot tu ko ti nekaj ni všeč in boš isti pred mano v živo?
Demonstriraj, oz. dokaži mi to.
Vsaki izgovor ni dober izgovor, zanima me kateri boš sedaj zapakiral in ponudil . Jaz sem taki kot sem, če ti rečem tu lažnivec, manipulant, ti bom tudi rekel v živo.
In stojim vedno za svojimi besedami in dejanji.
Pa ne gre se za to, in nikoli se ni šlo a mam jaz prav ali ne.
Gre se za resnico, tokrat pa ni na tvoji strani.
Žal.
[/quote]

Napisal si, da gre za resnico in da tokrat ni na moji strani. Kako veš? Kje imaš dokaz da je resnica na tvoji strani?
Veš v takih tematikah je treba biti izredno previden, ker vedno se ustvarita dve strani. Vedno dva pola in vedno vsak pol trdi, da je on na sončni strani lune.
Govorimo o zdravstvu ludi in govorimo o nečem, zakar imamo strokovnjake. Glej, v eni temi poteka ravno zdaj debata o fotografiji in opremi za fotografiranje. Tudi tam je pro in kontra kolikor sem videl. Ampak ljudje tam vsaj približno vedo kaj in o čem govorijo. Jaz tam blizu ne upam, ker govorijo o stvareh, ki so zame manj razumljive kot formule za ukrivljanje vesolja. Nič ne vem kaj govorijo. O nekih milimetrih objektivih in obročkih. Pojma nimam in nikdar nisem niti ene stvari na to temo prebral. Moje slike so s telefonom in ne znam jih niti obrezat. Zadnjič sem se naučil kako na sliki naredim eno packo da jo lahko objavim, da se mi otrok gor ne vidi. To je vse kar vem.
Na misel mi ne pride, da bi šel nekomu tam pamet solit, ker vidim da ljudje res nekaj vedo o tem, jaz bi kaj tam povedal? Da imam že tak telefon da lahko bliskavico vključim? A bom to povedal? Se mi bodo smejal pa rekl Vaga pejt bliskavico vključit pa pober se s teme ven ker nimaš pojma.
Ludi o tem ti govorim. Ti si brez vsakega predznanja padel v to covid zaroto in tebi niso jasne osnovne stvari. Tebi ni jasno niti kako virus nastane, kje v naravi jih je največ in kakšne viruse poznamo in kako virus preživi v telesu.
To je abc.
To je nekako tako, kot če bi ti zdaj sodil o slovničnih napakah nekega eseja, pa ne znaš abecede in ne poznaš črk.
S tem te ne mislim žalit in te ne, ampak Ludi tvoje znanje nima kompetenc, da bi se ti lahko z nekom, ki pozna zadeve lahko pogovarjal. Izpadeš neumen. Z vsakim svojim limanjem izpadeš neumen.
Jaz ti nisem hotel dokazovat, ker mi ni bilo v interesu, ampak ti niti dojameš ne, da se je tudi v teoretikih zarot pojavilo več struktur.
In ti limaš kar nekaj. Naj ti povem, da si enkrat nalimal gor posnetek, ki je dokazoval razvoj virusa, v naslednji temi si nalimal posnetek, kjer “strokovnjak” govori da virusa ni.
In za obema posnetkoma si stal in pisal da je to edina resnica.
Kaj je zdaj resnica, to da virus je ali da ga ni?
Potem si nalimal posnetek, kjer strokovnjak v angleškem jeziku govori, o ovojnici virusa in da ta pride v telo preko aerosolov in da naj bi jih telo takoj uničilo, v drugem posnetku si sam sebe metal po gmajni na tleh in vpil aerosol.
Torej več kot razvidno je, da sploh ne veš o čem govoriš in da sploh ne veš kakšno je tvoje mnenje.
Jaz sem ti svojega povedal, povedal (napisal zgodbico o Binetu) in poskušal na preprost način povedat kaj točno je cepivo.
Ti si o cepivu limal, da gre za vnos genoma, v drugem posnetku čez pet minut si limal, da je cepivo brez vsakega učinka in da je prevara.
Torej?
Ludi ne veš enostavno kaj limaš. sam sebe negiraš iz posnetka v posnetek.
Jaz sem se v šoli o teh stvareh nekaj učil… Nekaj so mi povedali, nekaj smo si ogledali, nekaj preštudirali, nekaj naučili.
Ne, ne znam vsega, čeprav smo se o tem učili. Ne znam. Ne poznam in ne vem. Vem pa, kako stvar nekako deluje in kako bi morala delovati, če se nismo mi narobe učili.
Zato imamo strokovnjake, ljudi ki to znajo in ki so cele noči študirali.
Ne na you tube, ampak iz knjig, iz vaj iz predavanj. Nekaj znajo.

Na začetku so mi bile stvari, ki si jih napisal celo zanimive in sem vsako stvar celo malo preveril na bolj “strokovnih” straneh, ko sem videl da je nebuloza za nebulozo sem to nehal počet, ker sem videl da limaš nekaj popolnoma brez osnove in brez znanja

Oprosti, mogoče si v čem drugem dober. Ne rečem. Lahko si. Lahko imaš znanje, ki ga jaz nimam. Ampak ne v zdravstvu, tu si dokazal da ne veš nič.
Mogoče znaš popravit pipo v kopalnici, jaz je ne znam.
Mogoče znaš zamenjat sklopko na avtu, jaz je ne znam. Mogoče znaš nacentrirat gume, jaz jih ne znam.
Tako kot ne znam narest profesionalne fotografije in v temo o fotkanju pač ne skačem. Ne zato, ker se ne bi želel kaj naučit, ampak ker bi jim enostavno uničil debato, ker jaz nič ne vem no!

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

ne eno ne drugo, po tvoje so se ljudje ki jih poznam in kater od sorodnikov pa itak znašli na intenzivni ker so se okužili z nategom, pa verjetno jih je v tvoji verziji prišel okužit jajo osebno… ampak saj boš še jokal ko ti bodo za nategom zboleli in pocrkali bližnji, pa privoščim ti vso agonijo ko boš čakal ali se bo kdo tebi ljubih izmazal ali ne… tik tak Bobi, tik tak…
[/quote]
Res grozno, ker pred tem korona nategom smo pa ljudje bili nesmrtni in večno zdravi.
Pred korona cirkusom ni bilo nobenega tik-tak.

Napisal si, da gre za resnico in da tokrat ni na moji strani. Kako veš? Kje imaš dokaz da je resnica na tvoji strani?
Veš v takih tematikah je treba biti izredno previden, ker vedno se ustvarita dve strani. Vedno dva pola in vedno vsak pol trdi, da je on na sončni strani lune.
Govorimo o zdravstvu ludi in govorimo o nečem, zakar imamo strokovnjake. Glej, v eni temi poteka ravno zdaj debata o fotografiji in opremi za fotografiranje. Tudi tam je pro in kontra kolikor sem videl. Ampak ljudje tam vsaj približno vedo kaj in o čem govorijo. Jaz tam blizu ne upam, ker govorijo o stvareh, ki so zame manj razumljive kot formule za ukrivljanje vesolja. Nič ne vem kaj govorijo. O nekih milimetrih objektivih in obročkih. Pojma nimam in nikdar nisem niti ene stvari na to temo prebral. Moje slike so s telefonom in ne znam jih niti obrezat. Zadnjič sem se naučil kako na sliki naredim eno packo da jo lahko objavim, da se mi otrok gor ne vidi. To je vse kar vem.
Na misel mi ne pride, da bi šel nekomu tam pamet solit, ker vidim da ljudje res nekaj vedo o tem, jaz bi kaj tam povedal? Da imam že tak telefon da lahko bliskavico vključim? A bom to povedal? Se mi bodo smejal pa rekl Vaga pejt bliskavico vključit pa pober se s teme ven ker nimaš pojma.
Ludi o tem ti govorim. Ti si brez vsakega predznanja padel v to covid zaroto in tebi niso jasne osnovne stvari. Tebi ni jasno niti kako virus nastane, kje v naravi jih je največ in kakšne viruse poznamo in kako virus preživi v telesu.
To je abc.
To je nekako tako, kot če bi ti zdaj sodil o slovničnih napakah nekega eseja, pa ne znaš abecede in ne poznaš črk.
S tem te ne mislim žalit in te ne, ampak Ludi tvoje znanje nima kompetenc, da bi se ti lahko z nekom, ki pozna zadeve lahko pogovarjal. Izpadeš neumen. Z vsakim svojim limanjem izpadeš neumen.
Jaz ti nisem hotel dokazovat, ker mi ni bilo v interesu, ampak ti niti dojameš ne, da se je tudi v teoretikih zarot pojavilo več struktur.
In ti limaš kar nekaj. Naj ti povem, da si enkrat nalimal gor posnetek, ki je dokazoval razvoj virusa, v naslednji temi si nalimal posnetek, kjer “strokovnjak” govori da virusa ni.
Potem si nalimal posnetek, kjer strokovnjak v angleškem jeziku govori, o ovojnici virusa in da ta pride v telo preko aerosolov in da naj bi jih telo takoj uničilo, v drugem posnetku si sam sebe metal po gmajni na tleh in vpil aerosol.
Torej več kot razvidno je, da sploh ne veš o čem govoriš in da sploh ne veš kakšno je tvoje mnenje.
Jaz sem ti svojega povedal, povedal (napisal zgodbico o Binetu) in poskušal na preprost način povedat kaj točno je cepivo.
Ti si o cepivu limal, da gre za vnos genoma, v drugem posnetku čez pet minut si limal, da je cepivo brez vsakega učinka in da je prevara.
Torej?
Jaz sem se v šoli o teh stvareh nekaj učil… Nekaj so mi povedali, nekaj smo si ogledali, nekaj preštudirali, nekaj naučili.
Ne, ne znam vsega, čeprav smo se o tem učili. Ne znam. Ne poznam in ne vem. Vem pa, kako stvar nekako deluje in kako bi morala delovati, če se nismo mi narobe učili.

Na začetku so mi bile stvari, ki si jih napisal celo zanimive in sem vsako stvar celo malo preveril na bolj “strokovnih” straneh, ko sem videl da je nebuloza za nebulozo sem to nehal počet, ker sem videl da limaš nekaj popolnoma brez osnove in brez znanja

Oprosti, mogoče si v čem drugem dober. Ne rečem. Lahko si. Lahko imaš znanje, ki ga jaz nimam. Ampak ne v zdravstvu, tu si dokazal da ne veš nič.
Mogoče znaš zamenjat sklopko na avtu, jaz je ne znam. Mogoče znaš nacentrirat gume, jaz jih ne znam.
Tako kot ne znam narest profesionalne fotografije in v temo o fotkanju pač ne skačem. Ne zato, ker se ne bi želel kaj naučit, ampak ker bi jim enostavno uničil debato, ker jaz nič ne vem no!
[/quote]

Ne zavajaj, ne govori da nič ne znam o tej temi, ker rasturam.
Kot prvo, in osnovo beseda virus je zlorabljena, in se nebi sploh smela uporabljat, iz razloga ker dela konfuzijo, prav zaradi tega ker se skoz omenja, in ko nekaj skoz omenjaš nekaj začne imaginarno obstajat.
Beseda Virus, oz besedo virus si je sposodila lažna medicina, pomeni pa STRUP,
Predstavljajte si to na ta način da bi vsakič ko bi nekomu hotel povedat n jej tega, recimo nek junk food, kje veš da ni nič not razen strupov da uporabljaš besedo VIRUS.
Ne pit coca colo to je VIRUS (strup) kar je v resnici, nič dobrega ni not, ni nič kaj pomaga telesu. STRUP, ou SAMI VIRUS.
Tak da to besedo RAZŠISTIMO, in ni slučajno izbrana. Genijalno-bolano.
Moje zanje ne moreš nikakor presodit niti izmerit na bilo kateri znanstveni način,
Lahko samo domvnevaš in to domvnevanje ni dejstvo.
Jaz vem da si prevarant in manipulant, kar si dokazal, pa tudi sedaj to prezentiraš v svojem komentarju. Jaz to vidim.
ta strup (virus) imenovam cepivo, je le strup (virus) za telo in telo reagira na njega.
A rabim spet dat gor posnetke kaj je v cepivih, ali ne?
2018 Stanley Plotkin 9 ur zaslišanja.

Sej pravi ti si se naučil neko znanje, in misliš da se noben ne more nič naučit nekje drugje, neuradno, ker je uradno edino pravilno in edimo najboljše kaj je?
E moj Vaga, znam jaz in pipe menjavat, zidaj, kuhat, in še marsikaj druzga.
Najbolje mi pa gre to, prepoznat varalice. Manipulante. To mi je užitek. Ta dar sem imel že prej, ampak sedaj ej dobil svoj pomen.

Tu ni brkanja, mrdanja in konfuzije, čist enostavna razlaga
https://www.youtube.com/watch?v=3ROqDzdFfr0

https://wissenschafftplus.de/uploads/article/wissenschafftplus-virologists.pdf

To je abc.
Torej?

[/quote]

Optimist.

To, da ste prebolela CV19, vam je poklonilo 3-6 mesecev imunosti na ta virus in na večino mutacij istega, ki so “v obtoku”.

Potem boste spet dovzetna za okužbo z novim, mutiranim sevom. Pred tem je potrebno regenerirati svoje telo, saj CV19 pušča mikro poškodbe, naključno, po celem telesu.

Več o temu:

https://mojcavocko.si/2021/02/04/koncajmo-pandemijo-epidemijo/

Enaako pri meni, en mesec po preboleli coroni, v telesu urnebes…se mi zdi, da sem se navadla skoraj s tem živet🥺

Kaj se ti pa dogaja? Jaz sem čisto brez energije in volje, močno se potim ob vsakem naporu. Saj gre na bolje, a zelo počasi. Imela sem pa lahko obliko in sem sicer zdrava.
Pijem vitamine, trudim se jesti več beljakovin, čeprav nimam apetita.

Isto pri mrni, groza

En mesec po prvem simptomu, tud blaga oblika cov, kot da sem dobila pljučnico kratka sapa, bolecine od leve rame v roko, hrnet in kriz…adijo sem bila 14dni…potem se je zacelo umirjat, ampak se sedaj vsak treji dan nekaj novega ne vem al me misice bolijo, sklepi, žile…v glavnem noro in tud nor ze potanes…no moj zdr.mi je dala diagnozo psihicnega izvora…a pred corono zdrava kot riba…zdaj pa se samaxsebi smilim.🥺

Pri meni naj bi bilo tudi psihično, razen utrujenosti. Na urgenci, kjer sem se znašla zaradi visokega pulza, so me precej natančno pregledali, a naj bi bilo vse ok. Pa ponoči se zbujam in imam polno glavo črnih misli.

Kaj se ti pa dogaja? Jaz sem čisto brez energije in volje, močno se potim ob vsakem naporu. Saj gre na bolje, a zelo počasi. Imela sem pa lahko obliko in sem sicer zdrava.
Pijem vitamine, trudim se jesti več beljakovin, čeprav nimam apetita.
[/quote]

time=1613596749]
En mesec po prvem simptomu, tud blaga oblika cov, kot da sem dobila pljučnico kratka sapa, bolecine od leve rame v roko, hrnet in kriz…adijo sem bila 14dni…potem se je zacelo umirjat, ampak se sedaj vsak treji dan nekaj novega ne vem al me misice bolijo, sklepi, žile…v glavnem noro in tud nor ze potanes…no moj zdr.mi je dala diagnozo psihicnega izvora…a pred corono zdrava kot riba…zdaj pa se sama sebi smilim.🥺 tud vmes sem se ponoci potila in cez dan me je oblivala vročina.

Pri meni je bolj zjutraj ko se zbudim, le kaj me bo danes bolelo. Pri meni je zdaj ze to mesec in pol. Drugace pa moram funkcionirat kr imam dva malcka doma.

Kako dolgo morajo živeti cepljeni?

Avtor: Steven Fishman

To vprašanje sem preložil svojemu prijatelju, dr. Mylu Canderianu, dr. [rojen kot Milos Iskanderianos, Krf, Grčija, 1938], ki je leta 2015 razvil patent za grafenov oksid za uporabo kot hematološko biološko orožje.

Popolnoma pregledno bi rekel dr. Canderian »genocidni globalist«, ki sledi desetemu načelu Georgia Guidestones, o katerem se zelo redko razpravlja, in pravi: »Ne bodi rak na Zemlji; Pustite prostor naravi.”

Dr. Canderian je zdravstveni sodelavec Svetovne zdravstvene organizacije in zelo podpira Klausa Schwaba in »veliko ponastavitev«, ki uvaja eno svetovno digitalno valuto, kar je sekundarni cilj WHO za leto 2022.

Dr. Canderian je mnenja, da je 95 % svetovnega prebivalstva »nekoristnih jedcev«, ki jih je treba čim prej evtanazirati.

“Poglejte središče Chicaga, Baltimora ali Los Angelesa,” je izjavil, “in jasno boste videli, zakaj je treba Neuporabne jedce pokončati kot pobesnele pse.”

Izrazil je svoj prezir do “nalezljivih pedagogov”, ki promovirajo kritično rasno teorijo, in je prepričan, da bo “cepivo” naredilo konec “človeškemu raku na Zemlji”.

Dr. Canderian je goreč zagovornik dolžnosti in obveznosti prostozidarstva, da reši svet »kuge človeštva«.

Toda na osebni ravni si on in jaz deliva strast do iste eksotične jedi, ki jo strežejo v L’emince de Veau v Ženevi: kremna juha iz kolibrija, ki ji sledi losov jezik.

Oba sva oboževalca kuharja Gastona Sere de Rivieresa, ki je kulinarični genij.

Zato sem vprašal Mylo: “Kako lahko “cepljeni” z gotovostjo vedo, kako dolgo morajo živeti, ko so bili vbodeni?”

Predstavil mi je informacije, imenovane »Formula konca cikla«.

Pojasnil je, kako enostavno je izračunati.

“Moč preprostosti,” je rekel. “Od injekcije do konca cikla je največ deset let,” [ali smrti], je pojasnil. “In to je zelo enostavno določiti.”

Rekel je, da ga lahko vsak hematolog vidi v nekaj sekundah pod mikroskopom, še lažje pa pod elektronskim mikroskopom. “Odstotek krvi, ki je prizadet [ali kontaminirana] z grafenovim oksidom ali z njim, je recipročnost izračuna ob koncu cikla,” je razkril.

Z drugimi besedami, »cepljenec« [kot imenuje vsakogar, ki je bil vboden z biološkim orožjem za dovoljenje za eksperimentalno uporabo Eugenics Depopulacija Lethal Injection], ki ima 20-odstotno poslabšanje grafenovega oksida v krvi, bo brez kakršnih koli drugih vhodnih meril živel 8 let. [10 let manj 20 %].

Nekdo s 70-odstotnim poslabšanjem grafenovega oksida ne bo živel več kot 3 leta. [10 let manj 70 %].

Dr. Jane Ruby je nedavno intervjuval Stew Peters v njegovem podcastu in pokazal primere, kako izgleda poslabšana kri, če je izpostavljena grafenovemu oksidu.

Za tiste, ki ne vedo, je grafen oksid sestavni del proteinov in prionov Messenger RNA, ki je v vojni s srcem, pljuči, možgani in krvjo za kisik.

Grafenov oksid je kisikova goba, ki telesu odvzema potrebni kisik in povzroča številne zaplete, vključno z, a ne omejeno na, anafilaktičnim šokom, strupenim strjevanjem krvi, usodno paralizo pljuč, mitohondrijskim rakom in endotelijskim rakom.”

Stališče dr. Myla Canderiana je skoraj enako kot Klaus Schwab, Bill Gates in direktorji Big Pharma: NAJ VSI UMREJO!

Vprašal sem Myla, kakšen je učinek drugega in tretjega strela ter ojačevalcev in kako to spremeni tabelo konca cikla.

Mylo je odgovoril: »Vse je mogoče izmeriti s hematološkim testiranjem. Več injekcij in spodbujevalnikov dobijo imbecili, slabše bo videti njihova kri pod mikroskopom in hitreje se bodo spremenili v gnojilo.«

Nazadnje sem ga vprašal, kako lahko takšna skupina elit ohranja zaroto o umoru toliko milijard ljudi tako skrivnostno.

Njegov odgovor je bil: “Ne veš veliko o prostozidarstvu, kajne, Steve?”

happiness is a choice we make, empowering us to create a fulfilling and joyful reality.
seo company

Assay of Thyroid Hormones and Related Substances how to buy priligy im 16 years old AIs as a new strategy for treating breast Ca

New Report

Close