Preboleli ponovno zboleli
Ste videli številke iz Amerike, kjer pravijo, da ima prebolevnik večjo verjetnost, da ponovno zboli kot pa polno cepljeni.
https://news.yale.edu/2021/10/01/unvaccinated-reinfection-sars-cov-2-likely-study-finds
Yep, v Ameriki je v bolnicah nekaj vec kot 60 procentov tistih … ki so cepljeni.
Hej, ce poslusas slovenko kraljevsko propagando… dva sta nesrecno pokojna od cepiva, od kovida pa par tauzent. Jeba je le, da tega ne more dokazat…
Za Ameriko pa:
Pobje programerji postajajo cedalje bolj … iznajdljivi.
Preberite sami in poglejte grafe.
Jest man pa cajt za kofe
Ahjej… mama cenzura mi spet ne pusti likov limat. Sam tist k pojma nimajo o Ameriki ga lahko…
REAKING: AI-powered DoD Data Analysis Program Named “Project Salus” SHATTERS Official Vaccine Narrative, Shows A.D.E. Accelerating in the Fully Vaccinated with Each Passing Week!
Ja, objavljeno na Health Impact News,healthimpactnews,com
Jep, res je treba cenzure, da se dokaze resnica.
preboleli, 05.10.2021 ob 09:32
Ste videli številke iz Amerike, kjer pravijo, da ima prebolevnik večjo verjetnost, da ponovno zboli kot pa polno cepljeni.
https://news.yale.edu/2021/10/01/unvaccinated-reinfection-sars-cov-2-likely-study-finds
Jojmene prejooooj. Smo necepljeni, do zdaj še nismo zboleli, kljub temu, da smo bili v stiku z oboleli domačimi in v stiku z drugimi ljudmi. Dajte mi povedat, jaz se tako bojim, da bom ostala zdrava!!!! Je kje kakšna statistika????
hud tale virus… najprej moras nastimat test, da ves, da ga sploh mas.
In ce ga nisi uspel dobiti, se pac cepis.
Uspeh zagotovljen…
Salo na stran. Ljudje umirajo, nihce pa zares ne ve od cesa kajti nobene obdukcije ni. Nic. Nichts! Nada! Nothing! Niente!
Mislim, da se bo treba za taksne zadeve skregar s “stroko”, placano of Fajzerja in se koga.
Pivce nucam…
fakmi…, 05.10.2021 ob 14:15
hud tale virus… najprej moras nastimat test, da ves, da ga sploh mas.
In ce ga nisi uspel dobiti, se pac cepis.
Uspeh zagotovljen…
Salo na stran. Ljudje umirajo, nihce pa zares ne ve od cesa kajti nobene obdukcije ni. Nic. Nichts! Nada! Nothing! Niente!
Mislim, da se bo treba za taksne zadeve skregar s “stroko”, placano of Fajzerja in se koga.
Pivce nucam…
vse je nateg, bil sem zaveden, ampak zdaj mi je jasno, da mafija želi zaslužke in ne zdravih ljudi. Tudi tale zapis zgoraj je nateg, prebolevniki imajo dejansko zelo dobro zaščito in ni se jim treba cepiti