Preboleli z virusom in imunost
Po prihodu iz bolnice, ko niso več pozitivni vsi taki na Kitajskem gredo še za 2 tedna v izolacijo in šele nato domov.
Kdo je ta ženska, ki to pravi?
Se predtavlja z imenom in funkcijo?
“Korajžna je” (oziroma so), ker če bo dosti mrtvih zaradi takih laži in ne delovanja, dan za dnem jih bo narod linčal!
Tudi jaz sem bila prepričana, da ne razvijejo imunosti. Potem sem brala tweete nekega izraelskega infektologa in tudi nemškega, in so odkrili, da se razvije imunost.
Zakaj so kitajski pacienti obolevali ponovno, se ne spomnim točno, mislim, da je bilo povezano s tem, da ta virus nosijo v sebi menda še 2 meseca ali nekaj takega ….
Po prihodu iz bolnice, ko niso več pozitivni vsi taki na Kitajskem gredo še za 2 tedna v izolacijo in šele nato domov.
Kdo je ta ženska, ki to pravi?
Se predtavlja z imenom in funkcijo?
“Korajžna je” (oziroma so), ker če bo dosti mrtvih zaradi takih laži in ne delovanja, dan za dnem jih bo narod linčal!
[/quote]
Sedajle na tiskovki bjonda kako ji je ze ime? To je izjavila.
Kolikor spremljam tuje medije in kitajske znanstvenike je bilo receno da ni dokazana imunost. Da so nekateri zboleli ponovno. In ker naj bi virus puscal poslefice jih je bilo kar velika vecina drugic v kriticnem stanju…
Naj me kdo popravi ce se motim… ampak izjava te zenscine me je pa frapirala
Danes so te buddale spet imele ljudi za KRETTENE in govorile o gripi. Tole je pa še večja bedarija kar jih je.
Moški je 18 po ozdravitvi bil pozitiven na virus. En drug je 5 dni po “ozdravitvi” umrl zaradi srca. Večina jih ponovno zboli, zato po “ozdravitvi” ne gredo domov ampak v karanteno za 2 tedna….
RAZVITA PROTITELESA SO DEJANSKO UBILA LJUDI (po ponovni okužbi so protitelesa vse poslabšala in povzročila zastoj srca).
30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ima poškodovan centralni živčni sistem.
Baba ali kdorkoli, ki take bedarije govori je za pred zid.
čisto v stilu prenesenih okužb iz Italije s strani zdravnikov do zdaj, pa čisto v stilu tega zadnjega šempeterskega primera zdravnika, ko bi mogel imeti po vrniitvi na delo masko na obrazu( ker je bil v Italiji!!), pa je ni imel, je predstojnica sama skrušeno priznala.. Očitno imajo naši strašne probleme in fobije pred maskami.
Danes so te buddale spet imele ljudi za KRETTENE in govorile o gripi. Tole je pa še večja bedarija kar jih je.
Moški je 18 po ozdravitvi bil pozitiven na virus. En drug je 5 dni po “ozdravitvi” umrl zaradi srca. Večina jih ponovno zboli, zato po “ozdravitvi” ne gredo domov ampak v karanteno za 2 tedna….
RAZVITA PROTITELESA SO DEJANSKO UBILA LJUDI (po ponovni okužbi so protitelesa vse poslabšala in povzročila zastoj srca).
30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ima poškodovan centralni živčni sistem.
Baba ali kdorkoli, ki take bedarije govori je za pred zid.
[/quote]kaksen vir o tem?se pravi,da zelo malo možnosti sploh o ozdravitvi,mislim da normalno funkcioniraš,ampak otroci pa normalno to prenašajo ,tako pišejo tudi Italijani.
kaksen vir o tem?se pravi,da zelo malo možnosti sploh o ozdravitvi,mislim da normalno funkcioniraš,ampak otroci pa normalno to prenašajo ,tako pišejo tudi Italijani.
[/quote]
Pa še o tem, da napade živčni sistem…
Ta virus.. primerjati z gripo je kot bi primerjal atomsko bombo s pasjo bombo…. Obe eksplodirata… samo….. posledice….
Nujno branje.
Več ljudi, ki so jih označili za zdrave, je nenadoma “odšla”.
je to isto razlagal naš priznani infektolog, ki dela v nemčiji.
Saj zaenkrat ni nobenih dokazljivih poročanj,da je vse to kar se piše v člankih na netu res… net res polno prenese. Bomo pa videli, kaj je res. Jaz upam,da bo res tako.
[/quote]
Če Kitajska ne bi tako lagala o tem kakšen je v resnici virus in prikrivala, mogoče ne bi budddale na oblasti govorile o gripi in prehladu.
Sedaj šele razumem, zakaj je bil tisti kitajski uradnik tako obupan in napisal tako tragično pismo, da bi vse, ki bi ga prebrali takoj ZAJELA panika vse panike.
je to isto razlagal naš priznani infektolog, ki dela v nemčiji.
Saj zaenkrat ni nobenih dokazljivih poročanj,da je vse to kar se piše v člankih na netu res… net res polno prenese. Bomo pa videli, kaj je res. Jaz upam,da bo res tako.
[/quote]
Sej že vidimo NA POSNETKIH iz Wuhana in Irana….Sej vidimo. Ampak sedaj so pa še napisali.
Panika ni dobra, a smrt je pa dobra ali kako? Ne moreš verjeti. Da ni panike govorijo o gripi, itak da je ni.
Vsi dotarji smučat v italiji. Če bi rekli,d a je to prenosljiv hiv, grem stavit, da ne bi šli.
Sej že vidimo NA POSNETKIH iz Wuhana in Irana….Sej vidimo. Ampak sedaj so pa še napisali.
Panika ni dobra, a smrt je pa dobra ali kako? Ne moreš verjeti. Da ni panike govorijo o gripi, itak da je ni.
Vsi dotarji smučat v italiji. Če bi rekli,d a je to prenosljiv hiv, grem stavit, da ne bi šli.
[/quote]
Dobro si rekla. Pa ravno iz hiv in sarsa hkrati je narejen.
Narava nikdar dveh virusov ne bobna skupaj.
Saj tudi cepijo s tremi virusi hkrati in to najranljivejše.