Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Prebolevniki in cepljenje

Prebolevniki in cepljenje

Kaj je zdaj z nami,ki smo preboleli covid?
Ali nas bodo cepili ali je sploh potrebno?
Pravijo,da se 6 mesecev naj ne bi cepili.Torej naj bi bili nekje do poletja cepljeni,jeseni pa spet?! In zakaj pravijo,da se moramo prebolevniki že po 3 mesecih testirati?!!!
Nič mi ni jasno.

Moja soseda se je okužila v začetku novembra v bolnišnici in je bila že 3 tedne nazaj drugič cepljena. Spada pa nad 75 let. Sama sem se okužila konec novembra in se bom ta teden naročila pri zdravniku za cepljenje.

… da sem prebolevnik, niti pomislim ne na cepljenje. Dobro so nas oprali s temi ponovnimi okužbami.

Po vsem prebranem imam dve privatni hipotezi: Okužili so se z nečim novim (saj roko na srce, ne vemo, kaj spuščajo ven – če je pa tega več, potem eno cepivo itak ne pomaga za vse.)

Drugo privatno razodetje pa je, da (če gre za isti virus) – kot smo lahko že v zgodovini opazili, zaščita zagotovo je (tudi, če je mojstri v laboratorijih ne vidijo) in me naslednje okužbe ni več toliko strah. Če so mi lansko leto v istem tednu ležali štirje otroci, jaz pa sem samo kašljala tri dni (medtem, ko sem skrbela zanje), potem smo se verjetno srečali z isto stvarjo, samo da jaz ne prvič.

Strah ima velike oči in na to so nas zagotovo več kot uspešno peljali žejne čez vodo.

Malo pa vseeno še premislite.

Kocinova jelka pa tvitler, naj sebe cepita in zajebavata. Dost ste nori, sploh tisti, ki ste pteboleli, da sanjate o cepljenju, dokler še brihtam ni jasno kako in kaj, je s temi cepivi. Pa da kocinova komandita vse po vrsti ……saj boljše, da sem rajši tiho, ker to je pa že preveč in dovolj tvitlerjanstva.

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

New Report

Close