prečka
pozdravljeni!
že celo življenje nosim prečko na sredini glave, zdaj pa bi jo rada malo “prestavila” da bi bila bolj postrani…vendar so moji lasje že tako uležani in navajeni na prejšnjo lego, da mi vse štrli pokonci če si prečko naredim drugje. prosim pomagajte mi in mi povejte ali je to pri meni sploh možno glede na to da sem toliko časa imela prečko na istem mestu. zanima pa me še, če je za tako prečko se potrebno tudi kaj postriči ali so lasje lahko še vedno enako dolgi! upam da nisem bila predolga in se Vam že v naprej zahvaljujem za odgovor!
Ja včasih je res problem, ko so lasje že navajeni na neko prečko. Poizkusi si nekaj časa s špangico pripenjat na eno stran že mokre lase in jih tako zasuši. Če ne gre za naraven vrtinec bi čez nekaj časa morala prečka ubogati. potem pa je tu še primerno striženje, s katerim tudi lahko to prečo ublažiš.
Poizkusi najprej s špangico.
lp alenka
Pozdravljena. Sama sem imela isti problem. Nato sem si prečko vsak dan prestavljala. Seveda so mi lasje štrleli, zato sem si jih pač pripenjala. Zdaj imam lasišče tako prilagodljivo, da lahko imam vsak dan drugačno prečko, drugo frizuro. In tudi če imam cel mesec prečko na eni strani, si ponoči spnem lase na drugo stran in drug dan lahko že nosim drugačno frizuro. Čim več ‘premikanja’ torej:)) Veliko užitkov z novo frizuro.