Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prečudovit OTOK VIR!

Prečudovit OTOK VIR!

En lep sončen pozdrav vsem!
Od veliko ljudi sem slišala, pa tudi prebirala (mislim, da ravno tukaj na tem forumu) kako ste bili nezadovoljni z obiskom Otoka Vira. Sama sem bila nad obiskom zelo zelo navdušena! Dopustovali smo skoraj v samem centru mesta. Plaža Jadro (mislim, da se tako imenuje) je zelo urejena! Plaža je obdana z lepimi kamni, na njej so senčniki in ležalniki (sicer plačljivi ampak so super!) Za v vodo je tudi lepo urejeno (sama sem hodila bosa, saj se hitro prične mivka). Tudi tuš je narejen in kabine za preoblačenje tako, da se nisem rabila skrivat pod brisačo, ko sem se preoblačila. Pa tudi za najmlajše otroke je lepo poskrbljeno – poskrbijo animatorji, da se ne dolgočasijo na sami plaži (in to brezplačno!) Moji hčerki sta naravnost uživali v raznih igrah-pa tudi ob večerih jih zabavajo ti isti animatorji. To se mi zdi res super, da sva imela navsezadnje tudi midva z možem sama malo ‘prostega časa’ samo za sebe.
Toliko o plaži pa tudi o samem centru imam samo pozitivne reči za povedat je zelo velik, na njem je veliko štantov oz. stojnic, restavracij, trgovinic, kafičev..itd
RES NE VEM KJE VIDITE TAK PROBLEM IN TAKO NEZADOVOLJSTVO NA TEM OTOKU.?
Definitivno mi ni žal bil je prelep dopust, ki ga bomo naslednje leto zagotovo ponovili ravno na tem otoku.
Uživajte v teh poletnih dneh !

Ah, veš, je folk, ki bi jim bil ta otok pa še marskej druzga fuuulll všeč sam, če to ne bi bila Hr 😉

Ljudje pač nimamo enakega okusa. Meni Vir ni bil všeč, iz več razlogov, ki so sicer povezani:

1. bližina celine in most privabljata dnevne kopalce iz Zadra – gužva.
2. stihijska pozidanost z betonskimi škatlami za čevlje po dalmatinskem receptu, brez vsakega urbanističnega načrtovanja.
3. degradacija narave zaradi (pre)pozidanosti.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Ljudje pač nimamo enakega okusa. Meni Vir ni bil všeč, iz več razlogov, ki so sicer povezani:

1. bližina celine in most privabljata dnevne kopalce iz Zadra – gužva.
2. stihijska pozidanost z betonskimi škatlami za čevlje po dalmatinskem receptu, brez vsakega urbanističnega načrtovanja.
3. degradacija narave zaradi (pre)pozidanosti.
[/quote]

Dodal bi še neurejeno kanalizacijo in vodovod. Nekdaj pitna voda iz štirn je večinoma kontmainirana s fekalijami.

New Report

Close