Pred 6 leti bi pri svojih komaj 23. skoraj pristala v socialno varstvenem zavodu
Sem psihiatrična pacientka in se pri svojih še ne 30. psihiatrično zdravim že v tretje.
Zaradi “izpadov” doma (kar to sploh niso bili) in zaradi nadlegovanja folka iz lažnih profilov, sem dobila kartoteko na policiji.
Doma so doslej že sedemkrat zaradi ničesar klicali zoper mene policijo:
Aprila 2016 – ker sem razbila svoj računalnik in računalniško opremo ter novoletne lučke
Maja 2017 – ker sem električni radiator porinila v navaden radiator iz par decimetrov razdalje
Septembra 2017 – ker sem vrgla po tleh svojo omarico (srednje velikosti)
Decembra 2017 – ker sem ponovno vrgla po tleh isto omarico (zaradi tega sem pristala za štiri mesece v stanovanjski skupnosti, kjer pa bi me “strokovne” delavke, če ne bi bila pridna ali če ne bi redno jemala tablet, lahko strpale v socialno-varstveni zavod (Hrastovec, Dutovlje), in to doživljenjsko!)
Julija 2018 – ker sem sestri uničila za eno pest ribeza, ki ga je nabrala v vrtu
Maja 2021 – ker sem razbila svoj prenosnik
Junija 2021 – ker sem sestri in tastari uničila vrt (pohodila in zruvala sem zelenjavo) ter ji grozila
Pred 3 leti si je tastara zamislila pogodbo, kako se bom vedla doma – da se ne bom prepirala, da ne bom grozila, razbijala, uničevala lastnine …
Bojim se, da se doma samo pretvarjam, saj bi se še zmeraj morala vesti tako kot sem se vedla prej.
Kaj naj storim? Kdo me bo preživljal?