Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Predali na pritisk

Predali na pritisk

Kakšna se vam zdi uporabniška izkušnja s predali na pritisk? Razmišljam o predalih brez ročk, vendar odpiranje na pritisk je v redu, ampak zapirajo se pa tudi na pritisk? To je pa velik minus, ker ti pobere čisto preveč mentalne energije da še zapiraš s pritiskom in se ne sami zaprejo ko jih malo potisneš. Ima kdo takšna vodila na predalih, ko se odprejo na pritisk in zaprejo sami z mehkim zapiranjem?

To potrebuješ za kuhinjo ali za kakšen drug prostor? Za kuhinjo odsvetujem odpiranje na pritisk, ker se mimogrede gor nasloniš in pomotoma odpreš predal. Za omare, na katere se nikoli nobeden ne naslanja, je pa super rešitev tako za odpiranje kot zapiranje.

Pa se…povrsinska obdelava. Predali ali vratica na pritisk so fajn, le prstni odtisi so precej vidni. Sijajna ali pol sijajna povrsina ni priporocljiva.

Jaz osebno ne maram takih na pritisk, ker nikoli ni čisto zaprto, vedno je nekaj lufta med predalom in omaro. Ne vem, če si predstavljaš, ampak, nek minimalni prostor mora bit za pritisk not, da se vrata oz. predal odpre.

Jaz sem si vzela kar omarico brez ročk, in brez pritiska, odpiram s potegom za rob, ampak je taka samo ena omarica za TV, tko da se itak ne odpira veliko. Ne vem pa, če bi mela tako recimo spodnje kuhinjske predale, ker je teža večja in bi bilo težje odpret brez ročk. Zgleda pa daleč najlepš brez ročk…

Jaz osebno ne maram takih na pritisk, ker nikoli ni čisto zaprto, vedno je nekaj lufta med predalom in omaro

Tudi to, ja.

Tenks, vsem za deljenje izkušenj.

Tele modne muhe so vse ok, dokler zadeva funkcionira. Ko pa crkne, je pa jajc od stroškov menjave, odpiranja, zapiranja…. Omarica brez ročk, da imaš potem vse potacano, res super.

Sploh nbena znanost. Če crkne, šino zamenjaš, pa gas. Ja za v kuhni je pa mal zoprno, spodnji elementi.

Tist luft- nbena omara no hermetično diht, tko da ni omembe vredno.

V sluzbi jih imam in jih doma ne bi imela.

Odgovor na objavo uporabnika
za tiste ki jih imate, 02.02.2023 ob 10:41

Kakšna se vam zdi uporabniška izkušnja s predali na pritisk? Razmišljam o predalih brez ročk, vendar odpiranje na pritisk je v redu, ampak zapirajo se pa tudi na pritisk? To je pa velik minus, ker ti pobere čisto preveč mentalne energije da še zapiraš s pritiskom in se ne sami zaprejo ko jih malo potisneš. Ima kdo takšna vodila na predalih, ko se odprejo na pritisk in zaprejo sami z mehkim zapiranjem?

Kje pa si bila zadnja leta? Mi imamo taka vratca, predale okol 15 let, skoraj v vseh prostorih, razen v kuhinji. Super stvar.

New Report

Close