predbožični izleti
Letos sem se odločila, da ne bo šel december mimo mene kot kak glisar in da bom probala uživat.
Ko gledam po internetu vidim veliko ponudb raznih agencij za enodnevne izlete na Dunaj, v Salzburg, Munchen, …
Je katera od vas bila na kakem takem izletu?
Saj vem, da je najbolje, da se vsedeš v avto in si sam svoj gospodar. Toda jaz bi rada peljala svojo mami, pri temu, da nobena od naju ne vozi rada.
: (
Tako, da nama preostane organiziran prevoz. Pa še ceneje je. Za dve osebi pride nekaj čez 13 tisoč. Kar pa ni tak denar.
Skratka, ali priporočate? Jaz bi šla malo v shoping! : ))))
Mi smo šli pred dvema letoma na Dunaj. Kot je rekla čebela maja, če je izlet organiziran, imaš bolj malo fraj, se pa da zmenit (mi smo se dogovorili, kje se dobimo čez par ur in nismo bili ves čas s skupino).
Drugač pa je za prvi obisk mesta kar OK, ker te peljejo na krožno vožnjo, dobiš par info o mestu, pogledaš s skupino tiste znamenitosti, ki jih želiš …
Lp, D.
Sva bila v Salzburgu in smo meli potem na koncu tri ure frej – super – se splača. Njihov božični sejem je res nekaj posebnega, polno novoletnih okraskov – ročno izdelanih, sladkarij, kuhano vino, dobra jedača in pijača…
Ogledali smo si mesto in MOzartovo hišo. Vodič nam je veliko povedal o mestu, lahko vidiš hiše ki so pozidane da je zadnja stena na skali… NJihovo pokopališče je tudi nekaj posebnega… Vrtove…Skratka lepo in se splača. Letos načrtujem Dunaj.
LP
Urška
Meni gre pa totalno na jetra, da če se odločim za nek izlet nekateri vedno težijo z nakupovanjem!!!!!!
In potem se jim vodič prilagaja ( da ne bo pritožb….)
Če ti agencija ponuja nakupovalni izlet pač naj to bo in naj se zanj odločijo tisti, ki jih to zanima.
Mene niti pod razno to ne zanima in pričakujem od organizatorja izleta, to kar obljublja in ne nek prelet in potem nakupovalna mrzlica in po možnosti še kar konkretne zamude.