Predčasni odhod iz službe
Kako imate urejene tekom delovnega časa odhode? Imam osemurni delovnik, prihode in odhode evidentiramo. Če imam plus ure nikomur ne polagam računov zakaj jih imam. Če potrebujem vmesni ali predčasni odhod iz/od dela pa moram povedati razlog, kljub možnosti koriščenja plus ur. Pod prejšnjo ”vlado” v podjetju tega ni bilo in se s tem reees težko sprijaznim. Sicer plujem s tokom, a vendar si vedno mislim – kaj koga briga zakaj moram predčasno iz firme. Drugače sem resna in odgovorna. Pač, praksa je taka. In baje ne samo v našem podjetju. So vam te stvari samoumnevne in se zdim sama neprilagojena ali…?
Nisem učiteljica in od mojega dela ni odvisno nobeno življenje. Nisem v proizvodnji in tako kot me delo vedno počaka, ko sem na dopustu, me tudi zaradi mojega predčasnega odhoda. Taka je narava mojega dela. Če je kriza, z vsem srcem vskoči sodelavka. Jaz storim enako. Izhodov ni veliko, pa vendar občasno so in takrat si vedno mislim – a reeesnooo, ko me nadrejeni vpraša: Zakaj pa, kaj pa imaš, kam pa greš? In to ne iz golega prijateljskega firbca. V resnici se mu zdi, da je prav, da mu to povem
Pridem ko hocem, grem ko hocem. Dokler je delo opravljeno in proces ni moten, je to vsem sprejemljivo. Bistvo je, da na letni ravni ni nekih znatnih odstopanj (nepisano pravilo – do pol delovnega dneva v plus ali v minus se “spregleda”)
Res ne vidim težav, če rečem, zakaj rabim predčasen odhod. Sicer itak ne povemo natančno, ampak samo recimo: se slabo počutim, imam opravek, koristim nadure.
Nadure pa moramo opravičiti, zakaj jih rabimo in jih lahko opravimo samo z odobritvijo, drugače niso plačane. Recimo, danes pošljem mail, če lahko naredim 3 nadure, v katerih bom naredila to in to, ker ima drug teden otrok kontrolo in bi v torek šla že ob 12 uri. Meni se zdi to čisto fer dogovarjanje in sem vesela, da nam gre vodstvo tako na roko.
kolikor je meni znano, razlogov ni potrebno navajati. lahko se pa pozanimaš, na osnovi česa si dolžna navajati razloge (kadrovska, pravna služba!?)
pri nas (gospodarstvo) zaposleni na mojem oddelku potrebujejo mojo odobritev predčasnega izhoda. z namenom organizacije dela zaradi te odsotnosti.
jaz potrebujem direktorjevo odobritev (pravočasno oz. v času odhoda že moram imeti njegovo pisno odobritev/mail, izjemoma tel. klic), a me nihče ne nadomešča, res pa, da brez navajanja razlogov.
tako da…smešno oz. zanimivo mi je, da moraš povedati, da moraš povedati ZAKAJ si šla prej domov, ne potrebuješ pa zato nobene odobritve…
Jaz nikoli ne vprašam podrejenih, zakaj bi prišli pozneje ali odšli prej. Če imajo plus ure in če mislijo oditi prej, mi to samo povedo. Zakaj gredo prej, pa seveda ne. Me tudi nič ne briga. Zanima me samo, ali je primeren dan (če ni recimo ravno takrat nek nujen sestanek ali kaj podobnega). Če pa delo lahko počaka, absolutno lahko gredo brez vsakega pojasnjevanja, zakaj in kam.
Moja izkusnja: plus ur ne sljivi nihce, niti niso izplacane ali karkoli, ce gres prej, moras na listku za predcasni izhod navesti, kdaj gres oz koliko ur bos tisti dan v sluzbi. Za razlog me je enkrat sprasevala samo nadlezna tajnica, ni pa nujno, da se navede razlog. Smesno mi je, da ce delas 8+ in naredis vse, je bp, ce delas 8- in naredis vse, te pa gnjavijo.
pridem, ko pridem in grem, ko grem. če niti ne mislim priti, povem, da bom delala od doma. plus ur imam tako ali tako toliko, da bi bila doma lahko celo leto, pa vsak mesec jih je več. kontrolira me nihče ne, ker je delo narejeno in ker tako ali tako poteka v smislu komunikacije preko mailov in službenega skypa, vezan pa si na roke, torej itak vedo, da ne moreš biti doma in gledat telenovel, pa lagat, da delaš.
je pa res, da nekatere preverjajo. zaradi neopravljenega dela v preteklosti.
Saj to spraševanje zakaj nekdo gre prej iz službe tako in tako nima veze, ker če je kaj takega kar ni za v javnost si tako in tako zmisliš, kot npr. se ne počutim dobro, imam zobarja, če omeniš zdravnika je pa že lahko dodatna misel oz. vedoželjnost zakaj pa, kaj je pa narobe, itd. Vezo ima vpliv predčasnega odhoda, če so kje kakšne posledice npr. če je veliko bolnišk, dopustov potem tisti prisotni malo bolj delajo in teh zaradi nejevolje ne moreš spustiti predčasno. Če te šef to vpraša je pa res en ferbec, ker pravega razloga pač nihče ne pove, če se pa zakomplicira se pa to dogovoriš že prej. To je samo zato, da te postavijo v neugoden položaj iz sebe pa naredijo radovedneže. Ja šefe veš iščem si drugo službo, ….ja, ja ti kar pojdi. Mislim kr neki.
Pri nas moram razlagati, če naredim plus ure. Obrazložiti točno zakaj. Odobrijo, samo v primeru, da je res povečan obseg dela, ne pa npr: danes bi podaljšala, da lahko grem jutri prej. Ko pa imamo ure, raje vidijo, da nam jih izplačajo (150% urne postavke), vseeno pa ni problema, če želiš koristiti.
Ko greš predčasno iz službe moraš samo povedati: privat/bolniška/službeno, da ve tajnica, kako poknjižiti. Sicer si v večini povemo, zakaj gremo ven prej, a če kdo ne pove, ga nihče ne sprašuje.
Misliš v smislu, da se tisto sekundo zmisliš, da boš zdaj pa šla domov ali planirane odhode?
Če isti dan, potem se mi zdi razumljivo, da imaš dober razlog. Če je bilo pa prej DOGOVORJENO, jih pa boli k. Oziroma če dejansko predčasno greš … to ne more biti stalno …. in si dolžna pojasnilo (razen če delate tudi od doma…). Če boš pa itak nadomeščala tiste ure, pa to ni zame “predčasni odhod”, ampak si pač zaključila za tisti dan.