Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek predčasno plačilo mastercarda

predčasno plačilo mastercarda

Kdo mogoče ve, kako hitro se sprostijo sredstva na mastercardu, če obveznost poravnam predčasno, torej da mi ne trgajo oni na siceršnji datum?
Če nakažem zdaj, bo jutri na računu – a bo to potem šele v soboto ali že jutri?

Pa še to: kaj pomeni, če je na vrhu strani, tam kjer je njen naslov, https označen z rdečo in prečrtan? Da ni varna povezava?????
Sem bila ravno na kliku in je tako pokazalo.

Aha, saj piše, zakaj – nikoli ne preberem teh opozoril, mogoče pa le niso tako neumna 🙂

Predcasno poplacilo ni mozno
Ti lahko polozis sredstva na TRR ampak bremenitev porabe za MC bo na datum 8. ,18. ali 28. odvisno kateri dan imas izbran oz. dolocen. V primeru da je nedelja pa naslednji delovni dan. Lahko se edino na banko dogovoris za (zacasno) povisanje limita na MC ce je v tem problem.

… sredstva oz. Limit na kartici pa se sprosti 2., 12. ali pa 22. v mesecu.

Enkrat sem tako naredila, torej predčasno poplačala obveznosti, in so se sredstva sprostila, samo ne spomnim se, kako hitro.
Bom jutri poklicala.

No, sredstva se sprostijo na dan, ko trgajo obveznosti, pri meni konkretno je to 8. v mesecu.

Meni so že parkrat zamujali s plačo in mi potem trajnik ni bil izveden. Sem potem sama nakazala direktno na ec, in je bilo sproščeno v 1-2. dneh. Potem sem ene 2x ko sem imela denar predčasno plačala direktno na ec in se je prav tako poznalo v 1-2 dneh. Tako da pri Nlb lahko poplačaš prej.

Vsako kartico lahko predčasno poplačaš, sredstva so sproščena takoj, ko zabeležijo plačilo. Že dolgo tako delam.

Urejeno, sproščeno!

Mi lahko zaupate kako se to naredi, da predčasno sprostiš sredstva na kreditni kartici? Na katero številko nakažeš sredstva?

New Report

Close