Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem predelava vozil

predelava vozil

če kogarkoli zanima kaj o predelavi vozil, tuningu,popravilih,dodatnih vgradnjah, vprašajte, lahko vam pomagamo preko foruma, če se bo dalo, lahko pa tudi kaj konkretno naredimo.

Lep pozdrav

zanima me, kar se tiče kompletne predelave starodobnika (ford capri mk1)
in sicer nov močnejši motor, poširitev blatnikov, nova sprednja maska…

Zanima me, če se s tem vi ukvarjate ali samo poznate podjetje katero bi se lotilo takšnega projekta?

hvala za odgovor

Žiga, tvoj avto bi znali skupaj spraviti pri Bug Customs.
Delajo vse od engine swapov, predelave pogona (FWD na quattro), poširitev, komplet odstranitev rje, barvanje z barvo po želji itd.

Pozdravljeni !

Na koga se obrnem ker bi želel predelat terensko vozilo v pick up ter ga malo dvignit. Dela bi izvajal sam ampak potrebujem napotke kako uredit papirje.

Za odgovor se vam v naprej zahvaljujem. gorazd

http://mamut4x4.com/

Jaz bi pa rad predelal osebno vozilo (renault megane l. 97) v suv-a. Se pravi da bi ga dvignil, namestil nekoliko večja kolesa, in pa dodal nekaj aluminija….

Zanima me če bi se tako vozilo potem dalo homologirat in pa koliko bi približno homologacija stala??

Tnx za odgovore!!!!!!!!

suv brez 4wd-a ni to malo mimo?

Novi Hyundaijev kombi H1 nima ptrljažnega roloja oz. police, ki bi zakrivala prtljago. Ali ima kdo morda idejo kdo bi pri tem lahko pomagal ?

Lep pozdrav.

Imam AUDI A8, LETNIK 2003. (novi model), kateri pa ima še staro prednjo masko.
Zanima me, kdo v sloveniji bi mi lahko predelal prednji del, tako, da mi ne bi bilo potrebno zamenjati prednjih luči in haube. Če je to sploh možno.
Hvala za odgovor

Pozdravljeni.
Zanima me kdo mi lahko vpise v homologacijski karton odobritev za led luči na avtomobilu. Certifikat za luči sem dobil pri kisstuning, ampak na avtokrki to ne priznajo, ali obstoji nekdo kdo mi to lakhko naredi?

Lep pozdrav!

Zanima me, če obstaja v Sloveniji kakšen, ki nam je pripravljen pomagati.

Zbiramo sredstva za šestletno Anito, ki ima cerebralno paralizo.Voziček, kateri je bil ponujen tehta cca 60-70 kg.Okoliška društva bomo zbrali denar za nakup ortopedskih pripomočkov, vendar je problem v vozilu. Potrebovali bi primerno vozilo za prevoz vozička. Po možnosti kakšno sponzorsko vozilo ali pa popust pri predelavi vozila. Družina resnično potrebuje pomoč.

Že vnaprej se vam lepo zahvaljujemo.

Mene pa zanima kaj use je treba predelat na avtu da bo res predelan avtomobil.(spojlerje pa use )
delam predstavitev predelanih vozil in rabim use o njih

cer. mene pa zanima kje bi dobil nove krom letve okrasne za golfa 1 letnik 1977. hvala za odgovor.lp

mene zanima naprimer kje je najbližja delavnica za styling pač od spojlerjev do kromiranih platišč itd in za motor naprimer da bi povečau konjsko moč pa menjalnik da bi biu hitrejši.. pa približno koliko bi stalo vse skup

mene pa zanima, če se splača predelovati skuter…menda se potem hitro kvarijo in porabijo veliko goriva…ali so pospeški in končna hitrost res večji??
hvala za odgovor =)

Živijo.
Zanima me ,če uvozim avto iz USA je verjetno potrebna nekakšna predelava ???
Kje se bi dalo to pozanimat ?

Lp Drago

Pozdravljeni

Na vasa se obracam z problemom oziroma v iskanju odgovora.
Za dekle bi predelal enega kalimerota (beri fiat126). Kako avto predelati, seveda ne do takega stanja kot je viden na sliki mi ne predstavlja vecjih tezav, zanima me pa kako je z homologacijo?
Ce bi sam izdelal pragove ter razsiritve blatnikov, jih navaril na avtomobil ali bi bilo mozno to homologirati ter pod kaksnimi pogoji. Na yugotu sem doga leta nazaj imal zavorni sistem od fiat uno turbo vendar nikoli homologiranega ter zato tudi imel kaksen problem vec z policijo. Kako je mozna homologacija take predelave (zavorni sistem, agregat ..)

vse se da homogolirat če je smiselno narejno in če poznaš koga ki dela homologacije. ne it v ekstreme in se bodo papirji zrihtal.

na LPP v LJ ti bodo dali vse informacije.

brez vez ali veliko denarja boš zelo težko homologiral karkoli kar je doma narejeno. Glede tega zelo komplicirajo. Poznam nekaj primerov, ki so hoteli vse skupaj spraviti čez homologacijo,pa vem samo za enega, ki mu je uspelo, pa še to zaradi tega, ker je hodil s hčerko od tega človeka, ki mu je vse potrdil.

vse je odvsino kake ekstreme se greš. če boš polovičarsko naredu je dobr da ti ne odobrijo homologacije.

za homologacijo potrebuješ papirje, ki ti jih izda predelovalec ali pa podjetje, ki izdela določene dele. Da pa lahko izdajaš te papirje, moraš pa imeti potrdilo oz. koncesijo od države. Če misliš delati vse sam, brez papirjev, potem na homologacijo lahko pozabiš

Razen, če se odločiš, da ga ne registriraš in dirkaš na oldtimer dirkah.

New Report

Close