predelava vozil

Lep pozdrav!
Zanima me, če obstaja v Sloveniji kakšen, ki nam je pripravljen pomagati.
Zbiramo sredstva za šestletno Anito, ki ima cerebralno paralizo.Voziček, kateri je bil ponujen tehta cca 60-70 kg.Okoliška društva bomo zbrali denar za nakup ortopedskih pripomočkov, vendar je problem v vozilu. Potrebovali bi primerno vozilo za prevoz vozička. Po možnosti kakšno sponzorsko vozilo ali pa popust pri predelavi vozila. Družina resnično potrebuje pomoč.
Že vnaprej se vam lepo zahvaljujemo.

Pozdravljeni
Na vasa se obracam z problemom oziroma v iskanju odgovora.
Za dekle bi predelal enega kalimerota (beri fiat126). Kako avto predelati, seveda ne do takega stanja kot je viden na sliki mi ne predstavlja vecjih tezav, zanima me pa kako je z homologacijo?
Ce bi sam izdelal pragove ter razsiritve blatnikov, jih navaril na avtomobil ali bi bilo mozno to homologirati ter pod kaksnimi pogoji. Na yugotu sem doga leta nazaj imal zavorni sistem od fiat uno turbo vendar nikoli homologiranega ter zato tudi imel kaksen problem vec z policijo. Kako je mozna homologacija take predelave (zavorni sistem, agregat ..)

brez vez ali veliko denarja boš zelo težko homologiral karkoli kar je doma narejeno. Glede tega zelo komplicirajo. Poznam nekaj primerov, ki so hoteli vse skupaj spraviti čez homologacijo,pa vem samo za enega, ki mu je uspelo, pa še to zaradi tega, ker je hodil s hčerko od tega človeka, ki mu je vse potrdil.