Preden boste še tu Nino spljuvali
Nina je super, sproščena, naravna, inteligentna, simpatična………in še bi lahko naštevala.
Takih oseb, kot je ona je malo, oziroma jih skoraj ni.
Prinesla je svežino na tv ekrane.
Tista, ki govori proti Nini ni drugega kot nevoščljiva zahrbtnica – teh pa je na žalost ogromno.
NINA O., le tako naprej, mi smo s tabo!!
Če Nino primerjamo z voditeljem Bara (recimo, da sta oddaji primerljivi, kajne?) je definitivno prijetna osvežitev komercialne televizije in resničnostnih šovov. Ona ima ves potencial, da nastopa v šovu v pravem pomenu besede; je dovolj glamurozna, luškana, bistra, sproščena, prilagodljiva. Skratka; prava oseba, da vodi tako oddajo! O njeni inteligenci pa ne gre zgubljati besed, saj resničnostni šovi ne slovijo po pretirani inteligenci, a ne?!
Upam, da bo dobila še kakšno priložnost na TV.
Dobra je! Meni se dopade, da ni vsa poštrikana. Saj pa ne vodi naravoznanstvene oddaje, pač pa šov, ki zahteva sproščenost, prilagodljivost in energičnost.
LP
Boljša je od Rebeke Dremelj!
Boljša kot pevka, voditeljica, “šoumejkerka”, lepšo postavo ima, na izgled je lepša ….
Ne glede na njuno takšno ali drugačno inteligenco (ne bi sodila o tem, ker ju osebno ne poznam), se obe znata dobro prodati!
Čestitke obema!
Nimam nič proti njeni sproščenosti in smehu (mimogrede, res je boljša od voditelja Bara), ampak to, da ne zna uporabljat petega sklona- pri njemu ipd. in pa še kakšna slovnična napaka se je našla, mi gre ornk na živce. Sploh ker je pred začetkom oddaje zatrjevala, kakšne priprave ima in da trdo dela. Pa to ja mora obvladati vsak, še tako mini voditelj na tv. Garderoba je bila včeraj precej boljša, ampak je pa s svojo pametovalsko pozo (malo preveč “nad” vsemi hoče bit) pretiravala.
Toncka
OK. Nina Osenar je lušna deklica, ne vem kakšna je voditeljica, predvidevam, da je dobra za tak show, ampak ne pa pisat o neki inteligenci lepo prosim, ker sem jo poslušala in gledala na Trenjih in to ne enkrat. Punca je popolnoma nesposobna argumentirat karkoli, vzvišena, narcisoidna in malo preveč v oblakih. Če bo že padla, ji vsaj privoščim mehak padec, ker če bo tako nadaljevala, bom trdno treščila ob tla. Glede nadaljevanja mislim, da se preveč rada igra in misli, da je nedotakljiva, pri tem se pa ne zaveda, da je mala ribica v oceanu.