predigra
Predigra:
Ti in jaz…živela bova svoje sanje, resnično živela, tako dolgo kot si bova želela… Stopil ti bom za hrbet, te objel okrog pasu in brada te bo požgečkala po vratu, ramenih…nežno ti bom rekel, veš zmotil sem se, ti si lepa kot biser, neda bi potočila solzo, bi se lahko dotaknil tvojega srca?
Dih ti bo zastal, ko bo moja roka zdrsnila navzgor in pokrila polno joškico. Ko te bom potegnil k sebi se bo moje telo stisnilo ob tvoj trebuh, kot napet grozd in potem se boš tresla od ugodja in usta ti bodo postala suha in vroča, čakala da jih poljubim, da si jih prisesam nase…Potegnil te bom k sebi in pridržal obraz v svoji dlani, svoje ustnice pritisnil na tvoje, bile so slane…od razburjenja…od pričakovanja….
Nežno jih bom razmaknil z svojimi, jih zmehčal in se z svojim jezikom dotaknil konice tebe….Kaj se dogaja z mano si se začela spraševat, telo ti zadrhtelo, želela si ga boš kot še nikogar doslej……Ej mala moja …bom rekel, nocoj se bova ljubila tako da boš klicala na pomoč….,,
Igra:
in že prvi najinii dotiki so bili strastno, nežno divje grobi….Vsi mojii prijemi so močni, resnično ga boš čutila, pa vendar se bo tvoje telo odzvalo in uživalo Obleka bo kar letela, tudi moja je že na tleh Z močnim sunkom, ki pa te ne bo bolel ..te bom vrgel na posteljo, ležala boš in me gledala…,
Mal perveznosti:
In sedaj….poglej mojega tiča mrhica bom rekel, pomahal z njim tik pred tvojim obrazom in opazila boš kako se je koža umaknila in odkrila razdraženi rdeči vrh…Vzami ga v usta, dej no….in ti …ti ga vzameš in z usti začne delat čudeže ki me pripeljejo do orgazma, ti pa uživaš in uživaš…in do konca pomlaskaš spermo, ki kar šprica in šprica….Razširi noge, sej si želiš moja divja mačka, čakam….rad te imam, želim te…Prijel sem te se vrgel na hrbet in tebe nase…z roko te udarim po ritki, enkrat, dvakrat, trikrat…in pri vsakem udarcu začutiš sunek tiča, ki je bil trd, in v tebi in posegal vedno globje….Bila si brez moči, nataknjena na tiča, pa vendar si uživala, jaz pa sem te nabijal z vso močjo….Spustila si se v moj objem, kur*** je drgnil v tvoje medznožje, gor in dol, njegov vrh ni bil več v sprednji luknijici, tudi v drugo je že našel pot….Ampak to ni on, kaj je sedaj to, obe odprtini imaš polni polni!…Uf…uživaš in nič več te ni zanimalo kaj in kdo, tu je on in on je s tabo in v istem trenutku te je vzbudil znano prijetni ogenj. Obesila si se mi na ramena, začela hitreje dihat, glava se je naslonila na mojo, hotela si poljub. Vedel sem in že sta se jezika začela igrat….kri ji je zakrožila po telesu kot topel curek vode, začutila si kako ji je njegov jezik obliznil bradavičke, potem so jih zobje narahlo ugriznili, eno pa drugo in pri vsakem rahlem ugrizu, trdem stisku rok ki so jo prijemali za boke, se je tvoj hrbet izbočil, vse tvoje telo napelo in pristalo na mojem tiču in tiču, ki si ga čutila od zadaj…..uffffffffffff… Užitki, vzdrgetala si in pri samem vrhuncu glasno zastokala…..
Strast:
Ah ti moja mrhica, a uživaš, ti bom rekel, poljubil, objel rad te imam, bova še?…
.Ne boš tiho dejala, želim si spati samo spati, srečna sem, v tvojem objemu…Jutri?…., prav bom rekel, te nežno objel, vroče poljubil in že bova objeta zaspala……,
On…ON….pa bo odšel brez besed, kod da ga sploh ni bilo……….. kot v tvojih sanjah,,,,,
tipičen moško egoistični vidik na dober sex:))))
ona je presenečena, kaj se z njim dogaja, ona mora imet polne joške, ona je navdušena nad rdečo konico njegovega tiča, ona hlasta za sperno, kot da je žegnana voda, ona kriči da jo dobro obdelaj, da je njegova mrhica ki govori packaste besede….ona je vsa nora na to, da jo grize v bradavičke:)))
on pa je bog:) ki vse to dela v imenu njegovega veličanstva, njegovega, vedno velikega, trdega, krasnega vojščaka…penisa:)
razočaran, poskušaj se vživeti v žensko vlogo, v tvoji pravljici:)
Edino kar si ji dal za njo dobrega, je to, da si se strinjal(al pa se je ON), da lahko spi, da bosta jutri:)
Mogoče pa ženska, ko moški konča….in reče da bi rada spala, čaka, da bo počasi zlezel pod odejo, med njena razgreta stegna in jo pred spanjem še malo razvajal:) Ker tisto, kar je zate vrhunec, je zanjo komaj začetek:)
se mi zdi, no;)
al sem pa sam js taka, k še ne vem veliko:)