Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Predlagajte mi parfum

Predlagajte mi parfum

Zanima me, kakšne parfume kaj uporabljate? Kateri so in?

Men je ful vsec Gio od Armanija….pa skoraj vsi od D&G
Drugace me pa zanima, ce je katera ze poskusila nov parfum od cindy crawford? kaksen je?

Jaz imam ajraje Indian Summer. Sicer pa moraš parfum preizkusiti na svoji koži, ker na vsaki koži ima parfum lahko malo drugačen vonj.

Meni je najbolj všeč Naomagic od Naomi, pa tudi Angel je zelo dober in baje hit poletja.

Kateri parfumi niso sladki, ampak sveži, kot na primer Davidoff – Woman. Uporabljam ga že tri leta, pa bi rada zamenjala.

Mene pa zanima kateri od teh priporočenih parfumov so bolj dnevni – da niso tako močni.
Za zvečer uporabljam rumeni Versace (ljubezen ostala še iz srednje šole in se ga vedno matram sploh še najti), ki pa mi je za čez dan premočen in ne morem v službo hoditi z njim našpricana.

Za čez dan predlagam parfum Noa od Cacharela (al kako se že napiše), za zvečer pa je moj št. ena Opium od YSL. – precej drag ampak tako omamen. Bo treba skočit do kakega duty free shopa.

Aja, vsem, ki ne veste, predlagam, da kupujete drage parfume na Madžarskem (če imate seveda namen it tja). V Budimpešti sem dobesedno v centru mesta našla drogerijo, kjer so bili parfumi po par tisoč tolarjev cenejši kot pri nas. Pa mislim, da so bili kar original, glede na to, da je bila drogerija taka bolj fensi.

Lp. Ines

Parfumi pri nas so res ful dragi. Jst jih vedno kupujem v Duty Free Shopu, ker so pol cenejši (kolegica je par let nazaj pri nas dala za Chopardov WISH okoli 12.000 sit, jst sm ga pa v Duty Freeju dobila za 65 DEM).
Sm bila pa letos v Duty Freeju in so večinoma vsi parfumi okoli 30-40 eurov, kar je vsaj zame zelo ugodno. Pri nas se tega ne splača kupovati, ker so ful predragi.

Js mam najrajse One od CK-ja in NY od DK. Sveze.

Jaz imam Very Valentino.Super diši.

Jest sem pa to poletje uporabljala toaletno vodo LIGHT BLUE od D&G. Super mi je. Še bolj pa mi je bilo všeč, ko so me vedno zavohali tudi drugi v bližini in je tut njim bilo zelo všeč. Prijetno svež nevsiljiv vonj. Cool!

Kaj je sedaj to? Kup Kaj na forumih. Spremenila sem začetnico, pa vidim, da nekdo uporablja moj nov nik. Ahhh…

Hypnotic poison, ne vem točno od koga je.Ta mi je zaenkrat še najboljši.

Tudi jaz sem uporabljala Davidoff kar nekaj let, sedaj sem pa kupila Romance (Ralph Lauren). jaz sem zadovoljna.

A so še Duty Free-ji na mejah brez davka? Saj koker jest vem, so zdej tam čist obične cene..nič ceneje.
Drugače pa meni diši BLV..svež, nevsiljiv vonj.

exult…od naomi…men je zakon

Hvala za informacijo. Ali veš koliko stane?

Všeč so mi sveži, nevsiljivi vonji. Tako imam zdaj Noa (Cacharel) in Andy Warhol.

Na mejah ni več Duty Free Shopov oz. tako kot si rekla, so tam zdej čisto običajne prodajalne z običajnimi cenami.
Jaz sem bila letos na potovanju z letalom in sem bila v Duty Freeju na letališču.

Za zimo mi je najboljši D&G (ta rdeč), poleti pa CK One.

Hot – Givenchy, D&G – By parfumska voda, Organza Indecence – Givenchy, Salvador Dali – Dallimania, Pyton, ……

Za 30ml sem dala cca.8.500 sit.

men je pa Laguna zakon. Sicer je tut kr drag, sam za flaško, ki je ful originalna (nekakšne zelene ustnice s pokrovom) daš nekaj jurjov, ampak je zakon. Vsaj men

CASHBACH – OD AVONA.
SUPER THE BEST.

OPIUM – ŽE STARA KLASA, A ŠE VEDNO ZAŽGE.

Mademoiselle od Chanela je pa tudi prav pregrešno dober in drag 🙂
Zdaj je baje prišel ven še Eau de tolilette tako da bo za par jurjev ceneje, ampak še zmeraj je veliko.

LP. Ines

New Report

Close