Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Predlagajte prosim

Predlagajte prosim

Pozdravljeni,

šele pred kratkim sem naletela na ta forum, nad katerim sem ful navdušena in upam, da mi boste lahko pomagali. Zelo rada berem in v zadnjem času ne vem več, česa naj se lotim, saj ko vzamem v roke knjige novejših izdaj, sem vedno razočarana. Zanima, če mi lahko predlagate, kaj naj še preberem – s tem, da ne maram Jane Austen, Richarda Bacha, Paula Coelha – torej ne pretirane romantike in knjig o smislu življenja.
Všeč pa so mi Marquez, Mario Vargas LLosa, Toni Morrison, Gunther Grass, Marguerite Duras, William Faulkner, Raymond Queneau, Boris Vian, J.D. Salinger, Sartre, William Golding, Brina Svit ipd.

Hvala za vse vaše predloge,

Mojca

Pobrskaj malo nazaj z iskalnikom, smo že ogromnokrat predlagali vse mogoče :-))
Lp

John Fowles, Salman Rushdie, Italo Calvino, Raymond Carver, Hanif Kureishi, Arundhati Roy, Milan Kundera, Michael Ondaatje, Michel Houellebecq, Albert Camus, Henry Miller, Kurt Vonnegut, Nick Hornby, Julian Barnes, Jack Kerouac, Raymond Chandler, Sigfried Lenz, Paul Auster, Rabindranat Tagore, Saul Bellow, Alberto Moravia, Ingeborg Bachmann, Sylvia Plath, Ernest Hemingway, E.M. Forster, Robert Musil, Louis-Ferdinand Celine, Charles Bukowski, Graham Greene, Henry James, Javier Marias, Heinrich Boll, Libuše Monikova, Witold Gombrowicz, Hunter S. Thompson, Truman Capote, Danilo Kiš in Mart Lenardič.

Hvala (tepec?!) za cel spisek. Nekaj sem jih že prebrala, ampak jih še vedno ostane toliko, da bom imela kaj početi za čez poletje.
Lep pozdrav,

Mojca

Priporočamo tudi brskanje po naših recenzijah!

New Report

Close