Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Predlagal mi je,

Predlagal mi je,

moj Pufko namreč, … da bi končala… da že en cajt nimava istih želja in ciljev…. da sem se spremenila…. etc. etc…. OK, priznam, da sem se, ampak imam še iste cilje in želje…. z njim…

Ah ah… dans bo nov večer,… jutri bo nov dan…

Papa :******

helči be good

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Kaj boš naredila z njim? Soft ali hard prijemi?

Pa a je to kaka primorska moda postalo zdaj,al kej?
Najprej Bugi…zdej pa še ti?
Te moram prav poklicat jutri!
hm,hm,hm!
Sp

the best! 😉

A veš… da ne vem? Kakšnega bi ti na njegovem mestu?

Hm, ne vem, če je to kakšna moda… to ni zraslo na mojem zelniku, pač pa na njegovem… tega pa ne bere, tako da po moje za modo ne ve…

Hja, lohk kej pokličeš… čeprav… hm, jutri se vrne zmaj… spet se začenja pekel….

oštja, se mi bližajo zadnje ure, en teku en drgač…

papa

Pa kak zmaj?Pa kake zadnje ure?
Težko kapiram!
Sp

Moram tudi jst ženo vprašat, če mava še zmeri iste cilje…..pol pa vam sporočim, da boste še mene tolažil…

CIAO

Pippo!
Ustavi konje!Zgleda,da ves primorski del foruma nekaj meče iz tirov!
;-))
Sp

Ma sej veš, da smo Prmorci revolucijonaren narod….Samo da so neke spremembe…

heheheh ma ja ejjjjj eni smo pa še kar zaljubljeni in to nameravmo tudi ostat jep!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Saj kdo pa pravi,da mi nismo?
sam hitre spremembe se dogajajo zadnje čase nam Primorcem!
Jutro Muca!
Sp

Helči………kako zdaj to? Kako je pa kaj na njegovi strani? Je še za stvar….ali je zdaj to bolj izgovor………da pač nimata istih želja in ciljev? CMOKA

Dobro jutro Zvezdi!
Kako sta kaj?
Cmoka
Sp

Ahoj…………..Življenje je lepo…………sploh pa, ker se mi bliča čas dopusta……….in sem v bistvu že z eno nogo v morju…..he, he, he…. Poslušam samo še neke dalmatinske pesmice…….pa saj ti pravim, da sem z možgani že na dopustu……drugače pa še ta teden tukaj……eh ja, kaj si češ….Jaz sem super…….razen toplo je pa spet……….

Kako je kaj s tabo? Kako si preživel vikend? CMOKA na lička

Ti si v čakanju dopusta…jaz v čakanju na poziv na delo.
Pričakovanja…taka al drugačna mraščijo kožo.
Vikend je bil v znamenju poležavanja pri Soči in polnjenja možganskega trdega diska s podobami naravnih lepot( beri:prelestnih joškov) tam doli.
;-)))
Sp

Hojla!
Eh, nič novega pri meni… vse je tako-tako… včerajšnji večer ni prinesel nič od nič, današnje jutro pa sploh nič…

Dans me ne bo nič tle gor, ker se vrne zmaj – šefica, po 6-ih mesecih! Aleluja, aleluja…

Cmoka…

CMOKA Helči…………….pa ne preveč delat!!!! In oglasi se čimprej……..

Draga moja…nekaj se dogaja…ti sama najbolje veš…bodi iskrena do sebe..njega…poslusaj srce…pamet…tisto kar moras…da bos srecna…tista taprava…in potem stori…pa naj bo to konec…ali nadaljevanje…moja-moja si…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ti dam lahko enga cmoka…daj no…vzemi ga…prosim… prosim…če ne te bo klopek…savsnil…in kako tvoji lepoticki???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hvala Sonči moja-moja!

New Report

Close