Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Predlagam akcijo – prijavljajte vse, ki neopravičeno parkirajo na prostorih za invalide

Predlagam akcijo – prijavljajte vse, ki neopravičeno parkirajo na prostorih za invalide

Evo, na policiji predlagajo, da občani, kadar vidimo nekoga, ki parkira na prostoru za invalide, pokličemo policijo in sem se odločila, da bom tudi jaz pričela s tem. Vsakič, ko bom videla kretena, ki parkira na takem mestu, bom to sporočila ali redarstvu ali policiji, saj je takih nesramnih egoistov brez vesti preveč.
Predlagam tudi vam, da se jih lotite, pa naj plačujejo kazni.

http://www.zurnal24.si/se-en-invalid-clanek-257240

Sicer načeloma ne parkiram na teh mestih, jih je pa občutno preveč, saj so vedno prazna!!

Se popolnoma strinjam s tabo Giplilna.
Tale pred mano pa niti odgovora ni vreden, morda mu ga prinese življenje …

Jaz pa opažam, da je pred trgovskimi centri veliko preveč parkingov za invalide. Od desetih so največ trije zasedeni. Ostalo je prazno…

Neverjetno pomaga, ce takega soferja prav prijazno povprasas, kako mu lahko pomagas, potegnes invalidski vozicek iz njegovega prtljaznika, mu pomagas pri hoji…. obicajni gredo kar takoj preparkirat avto 🙂

Vsem, ki se ukvarjate s tem, kdo parkira na teh mestih in tudi tistim, ki tam parkirajo brez karte.

Kot prvo, pa najprej zamenjajte službe in se, v kolikor ste sploh sposobni, zaposlite v ustreznih službah, ki so pooblaščene za te prekrške.

Barca, samo namig, inv. voziček ni vedno pokazatelj invaalidnosti.

Kot vem ima tisti, ki hoče koristiti označena parkirna mesta, ustrezno oznako tudi na avtu. Zato se z lahkoto vidi, ali si upravičen ali ne.

Zakaj se vi sploh vtikate v to, kdo kam parkira!

JAZ direkt pred vrata, če gre dež! IN?? Greste pa komot mimo! In boste pocrkali? Klicali redarje, policaje? Za deset minut??
Parkiram v senco (pod streho štacune), če imam v avtu kuža! IN? Boste pocrkali? Me fotkali? Objavili na FB??
DA, parkirala bom v senci, zaradi psa! OKOLI avta imate dovolj prostora! Jasno?
In pustim mu odprte šipe – se pa on (kuža) skrije pod sedeže, ker vtikate svoje šnofje in parklje po avtu rekoč:
“Iiiiii kok je luštkan, iiiiiii kak bi jaz imela takega…!”

Meni na pamet ne pride, da bi gledala, zakaj je kdo ravno tam in za koliko časa pustil avto! Če grem mimo – ali če naredim dva koraka več – dol mi visi!

KAJ VAM JE FOLK??

Kot vem ima tisti, ki hoče koristiti označena parkirna mesta, ustrezno oznako tudi na avtu. Zato se z lahkoto vidi, ali si upravičen ali ne.[/quote]

Da je mogoče invalid sopotnik, je pa že preveč za tvoje možgane, a ne?

kakšno oznako imajo avtomobili invalidov? je kakšna nalepka ali kaj?

Kot vem ima tisti, ki hoče koristiti označena parkirna mesta, ustrezno oznako tudi na avtu. Zato se z lahkoto vidi, ali si upravičen ali ne.[/quote]

Da je mogoče invalid sopotnik, je pa že preveč za tvoje možgane, a ne?[/quote]

Seveda je lahko, vendar mora biti vsak avto, ki je parkiran na mestu za invalide oznacen z oznako na vidnem mestu v avtu. Toliko.

Vem, da ni … lahko je sopotnik npr.slep in ima zato sofer, kadar ga prevaza, pravico do parkiranja na takem parkiriscu – z uporabo parkirne kartice invalida.

Ampak namen je s takim vprasanjem skoraj vedno (vec kot 3/4) dosezen :)))

Z veseljem, pa upam,mda dobim take za prijavt, kot je una zgoraj s cuckom in besedo kripeljni. Bohdej, da pol vidim tvoj povešen ksiht

Komu naj prijavim?

[img]http://shrani.si/f/26/Yr/2NI5VOE5/policijanainvalidu.jpg[/img]

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Točno ob taki situaciji (policijski avto na invalidskem prostoru) sem enkrat klicala policijo. Uslužbenec na drugi strani me je vprašal, če je na drugih mestih prostor za parkirat. Ko sem pritrdile je izjavil, da saj potem je pa v redu :-). Mi je žal, da nisem novinarjev poklicala…

Prišli so na intervencijo! Prijava tatvine s strani trgovine!

In TOČNO SE VIDI SPREDAJ FREJ PLAC ZA INVALIDA, verjetno jih je pa še nekaj! Je že kdo kdaj videl 10 invalidov v štacuni??? Naenkrat!! Jaz še nikoli!

ZAKAJ paničarite? Pa ravno vi, ki ste sami ene male, podmukle hijene!!:(

… neupravičeno.

kaj ima tvoj cucek veze s parkiranjem na prostorih za invalide?
ali samo hočeš povedati, da se ti jebe za celi svet, samo da si ti komot?
bolni možgani

Prišli so na intervencijo! Prijava tatvine s strani trgovine!

In TOČNO SE VIDI SPREDAJ FREJ PLAC ZA INVALIDA, verjetno jih je pa še nekaj!
([/quote]

A naj se policisti drkarijo s parkiranjem, v trgovini pa jih nekdo ogroža*???

A mislite, če nekoga dobijo, da krade – da kar mirno klecne in prosi odpuščanje? NE! Upira se, grozi, razmetava….
In policisti na parkirajo po predpisih, temveč samo hitijo na pomoč!

VI BLENTAN NAROD – res se lahko sramujete same sebe!!! Dolgo časa nisem verjel tega! Dolgo časa sem mislil, da nas nateguje gamad na oblasti!
Pa ste vi še 100 x slabši od njih!

Sta faktor njul

bistvo temice je ŠPECANJE … in podmuklo nagajanje drugim

Evo, na policiji predlagajo, da občani, kadar vidimo nekoga, ki parkira na prostoru za invalide, pokličemo policijo in sem se odločila, da bom tudi jaz pričela s tem. Vsakič, ko bom videla kretena, ki parkira na takem mestu, bom to sporočila ali redarstvu ali policiji, saj je takih nesramnih egoistov brez vesti preveč.
Predlagam tudi vam, da se jih lotite, pa naj plačujejo kazni.

http://www.zurnal24.si/se-en-invalid-clanek-257240%5B/quote%5D
Prijavi takrat, kadar invalid z vožičkom – (ne takšni ki slabo slišijo ali jim prst na roki manjka) nebo imel kje parkirati. Dokler imajo pa povsod vsaj še 5 praznih invalidskih placov frej se pa brigaj zase.

Pa tudi saj invalid lahko parkira tudi na vseh ostalih parkirnih mestih a ni tako?
Večina invalidov si je čisto sama kriva za svojo invalidnost. So objestno divjali po cestah ali skakali pijani na glavo v polmetrsko vodo… Poleg tega velika večina invalidnosti ni takšne vrste, da bi potrebovali svoj posebni parkplac. Če ti manjka prst na roki, lahko parkiraš tam kjer vsi ostali.

Katera večina?
Katera velika večina?

Kakšni umazani značaji so tu! Nimam invalida v bližini, nikoli pa ne bi mogla tako svinjsko razmišljat, kot eni tule.
Pa kaj res vsi vi parkirate na teh mestih, da ste tako osebno prizadeti in da morate zmerjati in napadati ljudi, ki so pripravljeni invalidu nuditi prednost in pomoč in prijaviti kretene, ki parkirajo na prostorih, ki so jim namenjeni?
Invalid z vozičkom ne more parkirati na običajnih mestih, kajti, ko se vrne nazaj k avtu, je lahko že zaparkiran z obeh strani, kako bo potem vstopil v avto?! Invalid rabi več prostora, pa čeprav budale kot so MEGABOY tega ne štekajo.

Pa od kje ideja, da so so si invalidi vsega krivi sami, v večini! Če pijanec povozi nekoga, je kriv tisti, ki mu je prišel na pot? Če nekdo zboli za multiplo, si je sam kriv? itd

New Report

Close