Predlog kriptovalute
This is not a financial advice. 🙂 Samo nekaj zanimivega, na kar sem naletela. Imenuje se Cindicator in je aplikacija, ki že obstaja. Nekakšen “glas ljudstva”. Ko bo zadeva bolj zaživela, boš lahko postavil vprašanje in dobil kompetenten odgovor s pomočjo umetne inteligence. Poglejte si sami. Zaenkrat so še čisto na začetku, zato je tudi cena – na začetku. Smešna.
Mislim, da boš identifikacijo rabil, če boš želel prenesti sredstva dol.
[/quote]
Aha, tudi v primeru, če prenašam kripto recimo nazaj na Kraken?
Drugače se mi pa vrti v glavi od vratolomne rollercoaster vožnje. Včeraj zvečer kupil ENJ in TRX. TRX stagnira, ENJ pa zrastel za divjih 73%. Prej kot v 24 urah! Nekaj še dokupil danes, ampak tukaj odloča vsaka ura. S TRX sem zamudil za kakšen dan, ampak mogoče bo pa še kaj.
Pa EMC2 pa XVG (jih nimam) pa…, kje to najdete, ko je linija še vodoravna?
Se še priporočam za namige. Hvala za nesebično deljenje znanja. 🙂
Aha, tudi v primeru, če prenašam kripto recimo nazaj na Kraken?
Drugače se mi pa vrti v glavi od vratolomne rollercoaster vožnje. Včeraj zvečer kupil ENJ in TRX. TRX stagnira, ENJ pa zrastel za divjih 73%. Prej kot v 24 urah! Nekaj še dokupil danes, ampak tukaj odloča vsaka ura. S TRX sem zamudil za kakšen dan, ampak mogoče bo pa še kaj.
Pa EMC2 pa XVG (jih nimam) pa…, kje to najdete, ko je linija še vodoravna?
Se še priporočam za namige. Hvala za nesebično deljenje znanja. 🙂
[/quote]
Za Trx se ne boj, skokov bo še. 🙂 Par dni nazaj je stal en cent, danes pa tri. Opažam trend, da je trgovanje živahnejše zvečer in ponoči, zato je fino nastaviti limit orderje, da do jutra ne uplahne. Jaz imam še POE, samo nisem sigurna, kako živahno bo trgovanje. Zaenkrat je šlo gor v enem dnevu 50 %.
V sedanjih vrtoglavih razmerah pomeni dolgi rok 2018. 🙂
https://www.ordinaryreviews.com/2017/08/21/three-altcoins-rise-2018/
Pa na IOTO ne pozabi. Ko se je nazadnje razvedelo za Microsoft, je šla cena gor za 400 %. Zdaj se nekaj šušlja o Tesli. Zato je to zdajle eden redkih coinov, ki ni v rdečem. Ko/če bo odjeknila kakšna takšna novica, bo veselo. Pa za Cardano je zdajle odličen trenutek za nakup. Jaz sem z njimi vložek v enem mesecu podeseterila. 🙂 In so šele na začetku.
Jaz sem tako zaj*** z verge. Prodala pri 30 % plusa, naredil pa 800. Informacije črpam od tukaj:
Ti fantje se ne zmotijo. Opozarjali so na ripple, ethereum, ioto, cardano … Temeljito raziskujejo trg altcoinov. In predvsem ne doživljajo kapi vsakič, ko gre bitcoin 20 % gor, kot delajo druge mainstream strani. Na vseh teh drugih straneh je vsak tretji članek o bitcoinu, čeprav mu realno vrednost pada v primerjavi z altcoini.