Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Predlog kriptovalute

Predlog kriptovalute

Še en kovanček s potencialom: QSP. Trenutna cena 0.15 in ni še doživel kvantnega skoka. Jaz ga bom kupil jutri. 🙂

A še priporočate nakup Ripla za danes?
[/quote]

Upam, da si ga nabavil-a. Današnji pogled na tečajnico je razveseljujoč. 🙂

Upam, da si ga nabavil-a. Današnji pogled na tečajnico je razveseljujoč. 🙂
[/quote]

Jaz sem se na ripplu popolnoma opekel. Kupil sem ga, ko je bil 0.11btc, danes pa je 0.00004000, seveda je držal ceno samo na podlagi rasti bitcoina, si lahko zamišljate, imel sem jih 750.000 xrp, seveda sem pri padcu vse skupaj prodal in šel v druge vode. Ampak če bi takrat to držal, bi danes brez skrbi imel 750.000usd. Seveda pa sem svoja sredstva še kako obrnil z drugimi, kot so ANT, IOTA, tako da sem na koncu še povečal.
Zavedati pa se tudi moramo,d a sem šel jaz notri veliko prej in to z velikimi vložki, pri takšnih zadevah, se vseeno drugače odločiš za nakupe.
Kaj hočem povedati o XRP-ju, v veliki večini, ga držijo banke kot lastnice, in one se odločijo, kaj bodo s tem kovancem naredile. Lahko se odločijo in ga znižajo, tako kot so naredile julija. Tisti, ki ima večino, tisti lahko vedno postavlja pravila, mi pa smo samo plavalci v njihovem bazenu.

Zato jaz pravim, da je xrp dobra naložba, ampak nikoli ne veš, v kaj se boš spustil. Bankirji so zadaj 🙂 Če bodo hoteli imeti dobiček, ga boste tudi vi.
Samo moja izkušnja rippla, ker se mi je zameril, sem raje v drugih, ravno tako donosnih, pa morda nekoliko manj špekulativnih.
primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Trenutno manj špekulativne in varne naložbe, kot je ripple, ni. V kratkem zna celo vreči s prestola bitcoin. Ja, tudi meni je žal, da sem pred časom prodala, ampak vmes denar dobro obrnila, zdaj pa napake ne bom ponovila.

pri nas je 5 GPUjev v slabem tednu naminiralo 0,15 ZECa, potres na borzah ni zmotil procesa 🙂
minerji so delali na start, cann, mue, xmr … vsi ti lepo rastejo.

sem pa jaz v tem padcu prodala BTC in nakupila nazaj XRP in na srečo BCH, ki je zgleda v največjem zaletu.

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Za hiter zaslužek predlagam Everex in ZRX. Znata na hitro podvojit vrednost.

Aja, totalni zmagovalec med coini je pa Verge. Sploh se ne ustavi.

No, zdaj je nekaj časa minilo. Kdo je kupil CND in TRX in ne prodal ob padcih? Roke gor? 10, 15 x profit do tega trenutka in najboljše šele prihaja. 🙂 Crazy.

Jaz priznam, da ne. Po tistem zame čisto osupljujočem skoku navzgor EJIN in CND in potem še bolj šokantnem zlezenju spet navzdol sem se znašel skoraj na istem mestu, kot na začetku. Potem pa malo sem in malo tja, pa sem s skupnim izkupičkom vendarle kar zadovoljen. Še posebno so navdušujoči moji nakupi PFR in še bolj DBC, kje sem v dobrem tednu naredil 200%. Račun sem si naredil še na KuCoin in dogajanje je burno. Preverite sami. Tudi sam ugotavljam, da se zmagovalci dostikrat skrivajo na obskurnih borzah, kot je EtherDelta in zdaj KuCoin. Treba se je potruditi in brskati, brskati za informacijami in z nekaj sreče rezultat ne izostane.

Hvala za tole informacijo. Zdaj vidim, zakaj nekateri moji coini na binance rastejo kot nori. Ker take borze najavijo, da jih bodo prodajale.
Trenutno sta vroča LRC in appcoin.

Še en namig. Včeraj sem na KuCoin kupil SNOV in je do zdaj naredil 23%. V ponudbi je šele kratek čas, tako da zna iz njega še kaj postati.

Vsi ti coini, ki zdaj eksplodirajo, so iz ICO-jev konec leta 2017. In so bili kupljeni za delček cene. Študiram, da bi se bolj v to usmerila. Pikiram na rentberry ICO.

Vsi ti coini, ki zdaj eksplodirajo, so iz ICO-jev konec leta 2017. In so bili kupljeni za delček cene. Študiram, da bi se bolj v to usmerila. Pikiram na rentberry ICO.
[/quote]

Se strinjam, da je to najboljša pot. Sam sem se prijavil na experty.io.

Nekaj danes o XRP, ne razumem angl. Mogoče kdo lahko kaj komentira? A je mogoče spet čas za nakupXRP? Čakam priliko.

Traktorist, pa ne bi ti raje posegel po “vzajemnh skladih” iz kriptovalut? Vse je precej bolj preprosto in donosi so odlični … Investiraš in je konec skrbi.

Poglej si jih tule:

https://www.iconomi.net/dashboard/#/

in jih izberi ene par.

[/quote]

Z ICOti si še nisem čisto domač. Za mojega favorita Experty piše, da zaradi velikega zanimanja vsi ne bomo prišli zraven. Sem si kar naredil account na Rentberriju, pa bom nekaj kontribuiral. Saj ne zameriš? 🙂

Še ena informacija. Jutri, v ponedeljek, ob 13. uri po našem času, na KuCoin začne kontribuirati ico Canya. Morda priložnost za hiter zaslužek. Ico cena 1 ETH:1000 CAN (okoli 1 USD).

Moj predlog glede investiranja je swissborg. Je zelo obetavna zadeva. Čas poteče 10 januarja. Pošiljam moj referenčni link, če želite prejeti 5% bonus:

https://ico.swissborg.com/#/register?sb=159936

Good luck all! Should be a good investment. 🙂

Scam alert. Finančna goljufija. Nič ne poguglate, preden vložite svoj denar?

http://thehackingteam.com/swissborg-ico-international-financial-fraud-alert/

New Report

Close