Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek predlog novega foruma

predlog novega foruma

Čao!

ker sva s fantom začela načrtovati družino – otroka, sem pogosto na forumu “nosečnost” – iz radovednosti. Pa sem opazila, da je še veliko drugih žensk in deklet, ki berejo ta forum, pa same še niso noseče, in kdaj pa kdaj napišejo kako sporočilo. Nekako pa je vse skupaj čudno – jaz imam kar slab občutek, da “morim” nosečke z vprašanji. Zato bi bilo mogoče koristno ustanoviti še en forum na temo načrtovanja družine, ovulacije, zanositve, vitaminčkov… Premislite!

P.S.: Drugače pa vsa čast vzdrževalcem tega foruma. To je res super ideja in verjamem, da pomaga ogrooooomno ljudem najti odgovore, prebiti dolgčas… Hvala vam in kar tako naprej!

LP, Ajša

Pardon, verjetno je tudi precej moških, ki te in take forume ter publikacije beremo, se na marsikaj spoznamo bolje od marsikatere ženske in se tega tudi ne sramujemo …

Menim, da temi “nosečnost” in “načrtovanje družine” sodita skupaj, sicer bi se verjetno zgodilo, da bi se na obeh forumih informacije podvajale in bi bilo potrebno brati kar oba.

Pa srečno in uspešno “načrtovanje” družine želi novopečeni očka, ki mu gre seksizem malce na živce.

Samo za pokušino: kar se “vitaminčkov” tiče, nikar ne pozabi na folno kislino, ki jo dobiš v tabletkah v vsaki lekarni in jo po možnosti začneš jemati vsaj 3 mesece pred spočetjem. Pa med nosečnostjo pazi na kakovostno in uravnoteženo prehrano, ki obvezno vsebuje 2-3 krat tedensko ribe ter vsak dan dovolj kakovostne zelenjave in sadja; alkohola in poživil (skoraj) nič, pozabi tatarske biftke in sire iz surovega mleka (zlasti tiste s plesnijo), na cigarete niti ne pomisli …
Pa javi se, če hočeš, da te naučim previjati in ritko umivati, ha, ha!

New Report

Close