Predlog-vloga
Če podam predlog za vrnitev začasno vzetega v.d. (sklep sem prejel sredi julija, pri sodniku sem bil sredi avgusta in mi je dal globo, kontrolni zdravniški sem opravil zdaj in se tudi prijavil na edukacijske delavnice) ali moram kasneje vložiti tudi vlogo za odložitev izvršbe prenehanja veljavnosti v.d. Sklepa o prenehanju veljavnosti v.d. nisem še prejel.
Hvala
Pozdravljeni, ja če želite dobiti nazaj začasno odvzet v.d. morate podati predlog za vrnitev. Ko dobite prenehanje veljavnosti v.d. morate/lahko vložite predlog za odlog prenehanja veljavnosti v.d.. Lp
Pozdravljeni, morate/lahko pomeni, da če želite obdržati v.d. “pogojno” je potrebno oddati predlog za odlog, ki ste ga že oddali, kot navajate. In ja zraven je potrebno dodati original kontrolnega zdravniškega pregleda. Odločitev ali vam odobrijo t.i. pogojno je na strani sodišča. Lp
Pozdravljeni, ko boste dobili sklep o prenehanju veljavnosti v.d. oddajte še predlog za odlog prenehanja veljavnosti v.d. (to je t.i. predlog pogojni odvzem)V predlogu navedite, da ste original kont. zdr. preglega oddali pri predlogu za vrnitev začasno odvzetega v.d. Lp