Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Predlog za odlog vozniškega dovoljenja

Predlog za odlog vozniškega dovoljenja

Pozdravljeni,

mene so prav tako ustavili prvič 7.7.12 dobil 16tock in 900€.. zdaj pa so me ponovno 26.4.14 in dobil sem 6točk in 600€.. To pomeni 24..kar je odvzem.. izpit so mi zdaj vzeli za 24 ur in zdaj pricakujem da mi po posti pošljejo sklep za odvzem.. kako poteka zadeva ste ze lepo opisali v nekaterih temah..
Zanima me pa samo tale predlog za odlog odvzema.. kaj moraš tukaj sploh napisati..A moram tudi opisati tisti dam ko so me ostavili(zakaj sem pil itd) naj povem da zaposlitve trenutno nimam in da se na to verjetno nemorem sklicevati :/ Zelo bi bil vesel ce mi lahko okvirno razlozite ta ogovor.. in ali ga je sploh smiselno napisati ker so me 2x ostavili zaradi alkohola…

Najlepša hvala za odgovor!
Lp,

Pozdravljeni, predlog naj zajema razloge zakaj potrebujete v.d. in hkrati “kesanje” za storjeni prekršek. Konkreten opis dogodka ni potreben, lahko le bežno opišete dogodek. Vsekakor vam predlagam vlaganje predloga za t.i. pogojni odvzem ne glede na 2x “pihanje”. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

New Report

Close