Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Predloga za nov nick

Predloga za nov nick

Lepolaske in Margot-
ŽMČ vlačuga ŽMČ drolja ☺

:))) Stari, da se ti da, ej :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

V čem je razlika med vlačugo in droljo? Bojim se, da ju bomo zamenjevali. Mimogrede, Margot je moja forumska kolegica in ne dovolim, da jo kdo žali.

Butl z licenco

(z licenco MON-a)

Jst predlagam, da registriram predlagan nick. Ti Butl pa sem prideš v kur.barijo. Denar pa mi vsakič pustiš v uredništvu mona. A je prou? Pa si me lahko vzameš krepko ali pa postrani, koker ti paše. Lahko tudi večkrat na dan. V bistvu maš lahko cel dan temo odprto, jaz ti bom računala samo po porabi. Če pa imaš kakšno sklepno revmo ali kaj podobnega, pa da bolj počas tipkaš, se loh tud za kak popust zmenva. Pa ne zamerit no, sej vem, da sva prjatla, sam .. sej veš, dvoje ust mam za nahranit, vsak dinar prou pride, sej razumeš :))))

Dobr nik za moskega je C.D. Certificiran depozit 🙂

Sve žene so k****, osim moje majke. Izvini majko, i ti si ženo. 🙂

Od kdaj so pa konkurentke kolegice? 😀 Antilopa, cel čas ti Margo v zelje hodi, odkar je tu na forumu, me zapeljuje? Lahko bi me ti malo v bran vzela pred njenimi dolgimi kremplji, me opozorila pred njenimi nakanami in ženskimi triki? Jaz sem navaden moški, kako se naj ubranim pred zvijačnostjo žensk?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Od kdaj so pa konkurentke kolegice? 😀 Antilopa, cel čas ti Margo v zelje hodi, odkar je tu na forumu, me zapeljuje? Lahko bi me ti malo v bran vzela pred njenimi dolgimi kremplji, me opozorila pred njenimi nakanami in ženskimi triki? Jaz sem navaden moški, kako se naj ubranim pred zvijačnostjo žensk?[/quote]

A ne bi bilo fajn, če bi te ta ženska malo v red spravila? Ti si kot neobrušen diamant. :)))

ŽMČ iskalec viagre

Od kdaj so pa konkurentke kolegice? 😀 Antilopa, cel čas ti Margo v zelje hodi, odkar je tu na forumu, me zapeljuje? Lahko bi me ti malo v bran vzela pred njenimi dolgimi kremplji, me opozorila pred njenimi nakanami in ženskimi triki? Jaz sem navaden moški, kako se naj ubranim pred zvijačnostjo žensk?[/quote]

A ne bi bilo fajn, če bi te ta ženska malo v red spravila? Ti si kot neobrušen diamant. :)))[/quote]
Ima Margo tisto zmožnost, da ga zmehča? Res?

A ne bi bilo fajn, če bi te ta ženska malo v red spravila? Ti si kot neobrušen diamant. :)))[/quote]

Antilopa, pomenljive asociacije imaš v zvezi z moškimi, saj veš, da diamant velja za najtrši element? 😉
A naj to vzamem kot kompliment nezavednega spodrsljaja ženske psihe? 😀
Sicer pa smirkov papir v roke in brusit, evo, se ti nastavljam, pa pazi, da si ne zlomiš kakšnega nohta. Margo ni dovolj nežna, ona bi vse na trdo in na silo, mogoče imaš ti kaj več občutka?

Haha, joj kolk ste fajni :))
Ma ni problema, lahko nežno, lahko z nohtki, samo povejte: mam jaz že kje kaj za pokasirat? Da se mi ne bo kdo švercal 😀

v poreklu, nacionalni biti .. krula zagamana – a še nis skužila, da je Margot ćefurka ☺
pi.zda si zagamana

trapa zagamana .. afu.k ga povabi, pa se bo brusil .. pi.zda si ti čorova

Namesto pilinga bi mi res lahko popraskala staro luskinasto kožo s hrbta kot črni gušterščini, ampak upam, da se ti ne gabi, če ti bo koža ostajala za nohti? 😀 Antilopa, kaj pa ti nudiš? Zdaj se ne morem odločiti med vama.

Namesto pilinga bi mi res lahko popraskala staro luskinasto kožo s hrbta kot črni gušterščini, ampak upam, da se ti ne gabi, če ti bo koža ostajala za nohti? 😀 Antilopa, kaj pa ti nudiš? Zdaj se ne morem odločiti med vama.[/quote]

@Matjazko
: a ga še nisi toliko zdrkal, da bi si ga lahko v lastno rit vtaknil??
Dej poba .. delaj na sebi in svoji žvarovni ☺

Meni pa sta obe imeni všeč takšni kot sta! V Magot sem celo malček zaljubljen, sam kaj ko ji ne upam tega povedati!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close