Predlogi za knjigo meseca
1.7.2001 naj bi se na temo ŠTOPARSKI VODNIK PO GALAKSIJI, ki jo je že 12.6.2001 ob 11:38 odprl Jože, ki ga je Kaja že okarala zaradi neučakanosti, kar je Jože potem tudi priznal in se ji opravičil, kar je vsekakor lepo in tudi že odpuščeno, torej na že omenjeno temo naj bi se na omenjeni datum vsula doživetja ob branju omenjene knjige.
Nismo pa se še zmenili, kaj bomo brali do 1.8.2001.
Kaja je že predlagala knjigo:
Lance Armstronga – Ne gre samo za kolo
in utemeljila svoj predlog takole: “Mislim, da bi bila knjiga kar pravšnja za zdajšnji čas, ko poteka Giro in ko smo začeli na veliko kolesariti.”
No Giro je že odkolesaril, mi pa še ne. Mislim, še kolesarimo.
Dobila je že podporo Irene in mene, vendar sem jaz v naši knjižnici izvedel, da je knjiga še precej nova in je še nimajo, kar se mi zdi, da bi lahko predstavljalo težavo. Vsaj zame.
Kakorkoli, želim vam veliko zadovoljstva ob branju in tudi potem.
živjo,
jaz sem Armstrongovo knjigo prebrala pred 1 mesecem in jo res toplo priporočam vsem. Meni jo je priporočil prijatelj, ki je kolesarski navdušenec. Brati sem jo začela “iz vljudnosti”, ker ga pač nisem hotela užaliti. Ko pa sem jo vzela v roke in prebrala prvih 10 strani je nisem odložila, dokler nisem prišla do konca (dobesedno).
Irena (če si ti tista iz foruma Kako živeti z rakom), priporoči jo svojim v društvu.
lp,
mojca
Priporočam knjigo Modrost starega učitelja – avtor je Mitch Albom. Knjiga opisuje zadnje dneve in pogovore na smrt bolnega profesorja in njegovega bivšega študenta. V knjigi se prepletajo spomini na študentska leta in pogovori ob torkih, ko se srečujeta. Profesorjeva modrost, ki mi je ostala v spominu – Nauči se, kako umreti in naučil se boš, kako živeti.
LP,Kaja