Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Predno grem..Helci..tole sam zate!!!

Predno grem..Helci..tole sam zate!!!

Ne vem sicer, kaj se dogaja s teboj, to ves le ti, cutim pa, da ti je hudo, zaradi tebe tam in zaradi tega tukaj kar je nastalo. Pozabi na to tukaj in naprej uzivaj z nami, za uno tam, pa vedi, da nikoli ni tako hudo, da ne bo jutri bolje, lepse, skratka se ti pokazala pot, ki bo prava!!!

Helcka..johanka bananka..brez tebe kle ne gre..le kdo me bo cukal..ajde..mal se se pocmeraj tam..potem pa z dvignjeno glavo vrni..kot Helcka…daj no..saj znas!!!

Glej tale lepa misel je bila na portalu..RTM..papa

“”Življenje je darilo. Darilo se spodobi sprejeti, si ga ogledati, pa tudi prejeti, občutiti, povonjati,okusiti, uživati in uporabiti… Darila so namenjena v dobro. Vsak dogodek, tudi velik problem v sebi nosi darilo-izkušnjo, doživetje, smisel življenja”. iz knjige T. Križnar-ja”

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hvala, lumpa moja!

Ajd nazaaj v kajpo!Divjim žvalem ni dovoljeno kar tako prosto naokrog se sprehajat!!!
;-))

Lumpi sva itak obe..in pase..in zadane…;))..moja..moja!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hehe….i bi bil jest zdele med vama………uffffffffffffffff

leta letijo - iščem stevardeso.....

Uffff..kako bi ti pasalo..aaaa…sam ej..se mi pa zdi, da si pa ti se vecji lump od naju;))..bilo bi hudo..tole met u troje..jao..jao..jao..ne vem kdo bi koga bolj

cukal za laske;))

New Report

Close