Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Predno spet vseprek pljuvate čez ukrepe vlade si poglejte en poučen video v SLOVENŠČINI

Predno spet vseprek pljuvate čez ukrepe vlade si poglejte en poučen video v SLOVENŠČINI

https://www.youtube.com/watch?time_continue=477&v=BtN-goy9VOY&feature=emb_logo

Kitajci uporabljajo maske, Italijani in Španci pa ne!

Takim bedakom lahko 100x vse narišeš oni bodo še vedno pisali peticije, rešitev je samo ustanovitev kampa za take bedake, naj gredo tja in naj se družijo, športajo, ko bodo pocrkali bo mir.

Pa pod to dajmo še en poučen članek, ki zamuja vsaj kaka dva tedna.

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/na-tej-tocki-karantena-ni-ravno-smotrna-duh-je-ze-usel-iz-steklenicke/519071

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne verjamem prav nobenemu strokovnjaku, ki eksplicitno ne piše, da je edina rešitev pred korono le vodstvo gospoda Janeza Janše.

Se strinjam s tabo!
Postopati bi morali kot naši predniki v 14 stoletju in nobene karantene in zdravljenja, “pa ko gine neka gine”

Se strinjam s tabo!
Postopati bi morali kot naši predniki v 14 stoletju in nobene karantene in zdravljenja, “pa ko gine neka gine”
[/quote]

Komot je lahko v karanteni, kdor želi in kdor si ne upa na svež zrak. Saj to menda razumeš, da ti noben ne zapoveduje, da moraš v družbo ali ven? Nisem siguren.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se strinjam s tabo!
[/quote]
1. odgovor prvemu. Lahko je iz polne riti stari. Tega starega globalističnega drekača, ki govori kar vemo vsi bi bilo treba eliminirati. Pa se ga ne bo, ker je privilegiran in kot tak že davno cepljen tudi proti COVID-19.
2. odgovor drugemu. To še sledi. Sranje bo trajalo najmanj dve leti v zagonih. Po prvem zagonu po celotno zdravstvo izpustilo vse iz rok, ker mu drugega ne bo preostalo. Zdaj na začetku še gre, samo žal ne bo več dolgo. Kar bo tej katastrofi ostalo od zdravstva bo samo še za elite. Vse ostalo se bo vrnilo 500 let nazaj. Me prav zanima, če bo tista prostitutka, ki je na avionu lizala WC školjko, tudi sekret na štrbunk tako zagnano obdelovala.

lepo to janši v rit lezeš ja

Komot je lahko v karanteni, kdor želi in kdor si ne upa na svež zrak. Saj to menda razumeš, da ti noben ne zapoveduje, da moraš v družbo ali ven? Nisem siguren.
[/quote]
Pa ti pojdi ven, saj praviš, da so pravila zato da se kršijo.
Pa te ja ne bo ena mala navadna gripica prikovala v bajto!

Pa ti pojdi ven, saj praviš, da so pravila zato da se kršijo.
Pa te ja ne bo ena mala navadna gripica prikovala v bajto!
[/quote]

Kje sem rekel, da se mora kaj kršit? Daj mi citiraj prosim. Jaz grem ven, brez skrbi. Vsak dan. Če pa dobim gripico, pa me bo to seveda prikovalo v bajto, tudi prehlad me.

Kje sem rekel, da se mora kaj kršit? Daj mi citiraj prosim. Jaz grem ven, brez skrbi. Vsak dan. Če pa dobim gripico, pa me bo to seveda prikovalo v bajto, tudi prehlad me.
[/quote]
Če je to res si po vsej verjetnosti že okužen in torej namerno okužuješ druge. Kaznivo dejanje.

Če je to res si po vsej verjetnosti že okužen in torej namerno okužuješ druge. Kaznivo dejanje.
[/quote]
Prijavi me, pa ne pozabi jim povedat, kaj krsim, ker ves tak ne. Blodi se ti

New Report

Close