Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prednosti in pomanjkljivosti virtualnega seksa/ljubljenja

prednosti in pomanjkljivosti virtualnega seksa/ljubljenja

Zanima me katere so? Vam je bilo kdaj žal, da ste to počeli oziroma da tega niste niti poskusili? Tisti, ki to počnete, ali imate za to samo eno osebo ali več njih, vam je vseeno če izbrana oseba to počne samo z vami ali še s kom drugim? Kaj je največja prednost oziroma pomanjkljivost tega?

Enkrat sem se šla to, z enim moškim, dva virtualna sexa. Tako sem bila horni in virtuala me ni potešila. In to je slabost. Takrat sem pogrešala moškega, da bi mi to tudi res počel in jaz njemu.Tako da raje ostajam v reali. Tako da jaz prednosti nisem videla. Komu drugemu pa mogoče zadostuje. Bi me pa motilo, če bi jih imel več, če bi sama še bila v tem. Taka je moja izkušnja.

Hehe, Multinik, zares si zabaven, ko si (samo)dopisuješ v različnih vlogah. 🙂 No, saj tudi druge teme oživljaš. 😀

Virtualni seks z odsotnostjo fizične bližine, kakor koli gledamo, ne more biti ravno najbolj zadovoljujoč.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kako si pa ti pameten? A sploh veš o čem govoriš?

Hm, matjazko, motiš se. Ni si avtor dopisoval sam s seboj. to pa menda vem, da nisem tisti, ki je postavil vprašanje ;).
In ja, virtalni sex ni zadovoljujoč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close