Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Predsednik je Slovenec leta

Predsednik je Slovenec leta

Važno, da mi je všeč, če je pa kaj koristnega naredil to me pa ne briga…

Si pa res en čuden tiček ti hel1….

frančišek ( Helena je btw. žensko ime), saj ne gre za Nobelovo nagrado 😛 ali kakšno drugo hudo pomembno nagrado 😉

Helena, jasno in konkretno napisano.

Res pa je, da nekaterim rezultat ni všeč, najbolj pa jih pekli, ker ga ne morejo spremeniti.

no pa Helena…pa sej sploh ni fora kdo in kaj govori…hec je največji, da za slovenca leta izberemo osebo, ki se je izkazala samo v enem mesecu, pa sploh ni pomembno kdo je ta oseba!!!
Bistveno pri vsej stvari je, da eden postane osebnost leta, pa še sam ne ve kaj je dobrega naredil za ta naziv!?

Ljudstvo je ocenjevalo, trenutno aktualne osebe.Eni v 1 mesecu pokažejo več, kot drugi v celem letu. Trg delovne sile dela ta svoje tudi v politiki

Saj nismo zbirali osebnosti za zadnjih 100 let. Potem bi itak zmagal Tito….Mama je bila slovenka, torej bi ga lahko izbirali.

Pa te jaz nekaj vprašam? Kaj je naredil za to, da je bil izbran? Ali je naredil kakšno dobro delo, po katerem ga vsi poznamo? Ali je rešil kakšnega ponesrečenca iz gorečega avtomobila? Ali je kakšnemu socialno ogroženemu pomagal s kakšno donacijo?

Mislim da ne! On se je samo lepo smehljal iz plakatov in trosil puhle misli. Mater smo Slovenci ubrisani. Ampak na koncu bo tudi za to ubrisanost prišel račun….

Samo, da bo to že prepozno za nas…

Joj joj joj, kolk te to matra:-))))). Za katerega si pa ti glasoval????

Ha ha ha, jaz nisem nobene znamke napopala, za nikogar glasovala, štedim, štedim, ja.

Pa kaj se jeziš, ljudje so ga izbrali, če je tebi všeč ali pa ne!!!

Ubrisanost Slovencev, ha ha ha:-))))), jo že plačujemo!!!!

Lepo zaspančkaj, pa še kamelce si skuhaj prej. Lahko noč!

Seveda je naredil dobro delo, po katerem ga vsi poznamo. Povsem korektno je zradiral protikandidata na volitvah za predsednika. Upam, da bo letos rešil državljane iz že skoraj pogorene države. Netilce požarov je že začel preganjati.

Frančišek, daj zamisli si te dni Peterleta v vlogi Turka !!!!

Joj prababi, dobro, da nisem tega posta prej prebral..

“Joj joj joj, kolk te to matra:-))))). Za katerega si pa ti glasoval????”

očitno, da tudi tebe nekaj matra kajne??

“Ubrisanost Slovencev, ha ha ha:-))))), jo že plačujemo!!!! “

Skratka, kot vedno se izkaže, ko že človek misli, da lahko normalno komunicira z nekom z drugačnim mišljenjem se izkaže da je navada le železna srajca. Se pravi se le nisem motil, v eni drugi debati ko sem namignil, da ste ….!

Ker je ena opcija na oblasti 4 leta in je začela stvari zastavljat drugače .. se pa kaže ubrisanost slovencev.. ne me basat..
..kdo je bil pa prej ubrisan 50 + 13 let…zopet eni slovenčki (če so sploh bili), pa ne verjamem, da si se lahko takole arogantno oglašal..
..vsaj tebi, eminenci tu, so verjetno kristalno jasne poti maršalove…

..samokritičnost je res na vrhuncu…
..smo preveč samovščečni, da bi še komu drugemu dopustili kak uspeh..

..in za vse, ki boste odgovarjali, samo na eno vprašanje mi odgovorite, zelo simpl…
..kako to, da to kar vas teži danes.. niste že v vladavini “vaših” zahteval, zrihtal..

..pa ne bi blo treba bit ubrisan…

lp

Simpl,

vidiš, Slovenci so si zaželeli demokracijo, kapitalizem, sedaj to imamo, a ne, to je “simpl”, poslušaš Hribarja? Simpl govoranca. Ni kaj.

He, simpl, meni eminenci je marsikaj jasno, tebi pa še bo!
Jasno mi je tudi, kristalno jasne poti, ki so bile pred, poti maršalovih.

Kar beri zgodovino, stoletja nazaj.

Kdo je napisal “ubrisani”? A si ti “frančišek? ali na mesto njega odgovarjaš, sprašuješ?

Nekdo lahko z jezo napiše, da so Slovenci ubrisani, jaz pa ne smem, s smehom, a ne? Sem te ujezila? Še velikokrat boš jezen. simpl!

Lahko noč

Ja, jaz si ga predstavljam… hmmmmm… čisto v redu sliko imam pred očmi… pa krempljev ne steguje po vili pod Rožnikom in častne straže ni nikjer pa prva dama ne daje osladnih intervjujev vsakemu, kdor ima 5 minut časa… no, kar prijetna slika je…

parbabi,

v prvih treh odstavkih po stari ustaljeni retorični FDV formi…
.. in kot sem predvidel, na vprašanje nisi odgovorila…

..seveda tega niste vajeni, ker te, za to kar rečeš lahko kdo”drži”, najbolje je da se poslužiš goraj omenjene taktike!..

.. v tem je velika razlika med akademiki in praktiki..

lp

Simpl mene pa nekaj drugega zanima: kaj j z vsemi temi pikicami….? 😉

Prababi, lepo, da se me spomniš kdaj pa kdaj. Vendar od kje tebi misel, da si me povezala z izjavami tega pisca? Ti je morda dolgčas po meni, ker se zadnje čase zelo malo oglašam? Nikar ne skrbi zame! Stara sem več kot dovolj, opravilno sposobna še tudi, da govorim sama, v svojem imenu, seveda kadar imam čas in voljo. Obojega pa mi v zadnjem času močno primanjkuje. Tutorja ali pooblaščenca za take brezvezne stvari vsekakor ne potrebujem. No, ja, pomoči pri kakem drugem delu se ne bi ravno branila. Samo kaj, ko sem individualist in mislim, da moram vse sama.

Prababi, prepričana sem, da imaš tudi ti kaj boljšega za početi, kot ugotavljati za katerim nickom se morda skrivam ali je morda moj kobajagi “pooblaščenec”. Brez skrbi, ko bom imela čas in voljo kaj napisati, boš videla lepo napisano moj nick, ki je še vedno isti.

Naj ti povem še to, da sem tudi zato malo na tem forumu, ker se moj post vedno pokaže z velikansko zamudo (za nazaj) ali ga pa sploh ni. Glede na stil pisanja nekaterih tule, mi vzročna povezava z moderatorjem ni ravno razumljiva, vendar se mi ne da ubadati za kaj tako. Enostavno iz teh večih razlogov nisem več pogosto tu gori in bom verjetno še manj. Sicer pa, a vidiš ti od tega kako korist? Jaz jo ne. Žal!

Lepo se imej in čimveč dobre volje!

TinaT

Prababi, lepo, da se me spomniš kdaj pa kdaj. Vendar od kje tebi misel, da si me povezala z izjavami tega pisca? Ti je morda dolgčas po meni, ker se zadnje čase zelo malo oglašam? Nikar ne skrbi zame! Stara sem več kot dovolj, opravilno sposobna še tudi, da govorim sama, v svojem imenu, seveda kadar imam čas in voljo. Obojega pa mi v zadnjem času močno primanjkuje. Tutorja ali pooblaščenca za take brezvezne stvari vsekakor ne potrebujem. No, ja, pomoči pri kakem drugem delu se ne bi ravno branila. Samo kaj, ko sem individualist in mislim, da moram vse sama.

Prababi, prepričana sem, da imaš tudi ti kaj boljšega za početi, kot ugotavljati za katerim nickom se morda skrivam ali je morda moj kobajagi “pooblaščenec”. Brez skrbi, ko bom imela čas in voljo kaj napisati, boš videla lepo napisano moj nick, ki je še vedno isti.

Naj ti povem še to, da sem tudi zato malo na tem forumu, ker se moj post vedno pokaže z velikansko zamudo (za nazaj) ali ga pa sploh ni. Glede na stil pisanja nekaterih tule, mi vzročna povezava z moderatorjem ni ravno razumljiva, vendar se mi ne da ubadati za kaj tako. Enostavno iz teh večih razlogov nisem več pogosto tu gori in bom verjetno še manj. Sicer pa, a vidiš ti od tega kako korist? Jaz jo ne. Žal!

Lepo se imej in čimveč dobre volje!

TinaT[/quote]

Tinca, dober večer!
Zgoraj sem prebrala, da imaš težave s posti, se zgodi.
Tinca, jaz tega posta zgoraj sinoči nisem videla, ali pa sem ga zgrešila, ker nisem vsega brala. Sem bila preveč obremenjena z drugimi zadevami.
Ja, pogrešila sem te, pa tudi ugotovila, da si registrirana, a ne?
Joj, huda si, “oprosti”, nič hudega nisem mislila s tem, saj vidiš, da me je “zezal”, ker sem napisala, da je dnevno časopisje “šara”, za mene, ko je časopis prebran, je šara, ker je samo v napoto.
Kar se tiče nikcev, ni letelo na tebe, upam, da veš na katere se nanaša, ne bom opisovala, dobro veš, za izzivanje.:-) Potolaži se!
Dobro veš tudi, da sva si pisale vsaka s svojim nikcem, kar imam komu povedati dobrega ali slabega, mu napišem z nikcem “PRABABI”, nikoli se ne skrivam.

Ja, ja, od tega ni nobene koristi,:-))) to sem že sama večkrat napisala. Zato tudi nisem vsak dan tukaj, na vsake par dni, pa le pogledam, največkrat šele zvečer, saj imam prek dneva, veliko drugih bolj važnih opravil doma, pa tudi še za druge. Tudi sedaj ne bom več pisala, imam še druge obvezno.

Lepo se imej in lahko noč!

Lp. PRABABI

New Report

Close