Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Predsednikova vila

Predsednikova vila

A o vili za predsednika pa ne boste nobene rekli? Po mojem naj bo kar v svojem stanovanju, saj za dva je dovolj 70 kvadratov, visoke obiske pa lahko sprejema v predsedniški palači, na Brdu, vili Podrožnik in še kar nekaj je teh protokolarnih objektov.

Po mojem pa potrebujemo en tak objekt.

Naj ima rezidenco, v kateri bo tudi lahko prebival. Kaj pa potem…

In po koncu mandata poceni odkupil.

Kaj pa naj naredimo s dosedanjo predsedniško palačo, kjer so delali in sprejemali goste dosedanji predsedniki?

Jao, tisto je vladna palača. Notri je predsednik vlade, uporabljajo jo pa tudi ministri za sprejemanje svojih gostov (kjer sem bil nekajkrat tudi jaz 😀 ).

In po koncu mandata poceni odkupil.

Kaj pa naj naredimo s dosedanjo predsedniško palačo, kjer so delali in sprejemali goste dosedanji predsedniki?[/quote]

Pri vsej stvari gre predvsem za bivalno enoto.Potrebno bi bilo pregledati objekte, ki jih ima država v last in ustrezen objekt preurediti v bivališče-rezidenco sedanjega in vseh bodočih predsednikov.

Ooooops, vlada je ravnokar en “protokolarni objekt” poceni poklonila najbolj znani slovenski družini. Prezgodaj? Najbrž… bi lahko služil drugim, perečim, namenom… hehehehehehe

Mislim, da ima zdaj Elka tako veliko spalnico, da bi lahko Turek kamot tam sprejemal tuje državnike:-)

Kaj misliš s tem?

metka dolga ti je lajtnga:-)

Zdaj mi je pa jasno, da gre za Strojanove. Se pač nisem spomnila takoj nanje, a moraš, Frančišek, zato takoj imeti ljudi za neumne in tepce.

Metka se opravičujem, če opravičilo od desničarja kaj velja! Včasih sem malce navihan in ni potrebno vse dobesedno prebrati…

Velja od kogarkoli, če je mišljeno iskreno.

Iskreno vsekakor. Turek pa nej ostane tam kjer je, državnike pa lahk sprejema na Brdu in je problem rešen

Dokler ni bolnišničnih prostorov DOVOLJ, je za “Janičarja” dovolj šotor!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Dokler ni bolnišničnih prostorov DOVOLJ, je za “Janičarja” dovolj šotor!!![/quote]
Saj v tisti vojaški prenosni bolnišnici je še vse frej. Kaj pa če bi ga kar tja naselili, pa še z varovanjem ne bo težav?

New Report

Close