Predsedniške volite v ZDA
Donald ima mnogo asov v rokavu, ogromno agentov dela zanj, atetant se ni zgodil zastonj. Zato ne vem zakaj bi ga ena Kamela ogrožala. Je pa res, da zna krvoločna Hilary še delati probleme. Clintoni so globalistično zelo močni in zlobirani z orožjem. Trumpa je menda podprl tudi mlajši Kennedy.
Ni primerjave!
Mcb, 07.09.2024 ob 21:22
Mislim da je jasno, Kamala bo. Trump se izogiba soočenjem na TV, lahko je smešil Bidna, ki sploh ni dojemal , kaj se dogaja. Ta je pa bolj ostra. Mislim da ni dvoma, Kamala bo nova predsednica. Za Evropo je to bolje.
Seveda bo to za Evropo bolje, ti idiot, ki nimaš pojma o ničemer. Bolje bo za Evropo, da crkne in skupaj z njo vsi kreteni, podobni tebi.
Zanima me resno, kaj imate Slovenci od tega, da zmaga ta Kamala? Želja po krvi in novih vojnah po svetu? A ni dovolj?
Zakaj tako sovraštvo proti Trumpu? Sploh veste za kaj se on zavzema? Beli klobuki? Vam je kaj znano, kaj je dejansko v ozadju v Ameriki in v svetu in kakšno vlogo ima tu Trump? Ali mu samo tako malo nasprotujete ker je to “in”?
Prasica kamala bo vodila enako politiko kot jo je Biden.
Najbolj idiotske so njene izjave, kako da bo spremenila nevemkaj, ko bo predsednica. Halo, pizda smrdljiva je podpredsednica že 4 leta in? Je kaj od nje, je kaj spremenila, je kje urgirala?
Skratka, idiotske fraze za idiotske volivce.
Sicer pa, dokler bo v ZDA vladala ta struja, bodo vojne. Kdo bo najebal?
MI, evropejci.
Pod Bruseljskim škornjem bomo težko dihali. Denar za vojno, denar za dražje energente, kvazi “zeleni prehod”, zraven pa še neke agende, ki mešajo drek in delajo štalo.
Nič dobrega se nam ne piše.
v rit vse skupaj, 07.09.2024 ob 21:35
Prasica kamala bo vodila enako politiko kot jo je Biden.
Najbolj idiotske so njene izjave, kako da bo spremenila nevemkaj, ko bo predsednica. Halo, pizda smrdljiva je podpredsednica že 4 leta in? Je kaj od nje, je kaj spremenila, je kje urgirala?
Skratka, idiotske fraze za idiotske volivce.
Sicer pa, dokler bo v ZDA vladala ta struja, bodo vojne. Kdo bo najebal?
MI, evropejci.
Pod Bruseljskim škornjem bomo težko dihali. Denar za vojno, denar za dražje energente, kvazi “zeleni prehod”, zraven pa še neke agende, ki mešajo drek in delajo štalo.
Nič dobrega se nam ne piše.
ČE bi jo on, bi bili v vojni mtfrsi!
Za jer kurac se trajbajo, da bi jaj bolj razumno rešili? Noben tega ne zna idnetiti. Butarci. Mene trpljenje bogatije ne zanima. Kreteni.
Rezi*, 07.09.2024 ob 21:41
ČE bi jo on, bi bili v vojni mtfrsi!
Za jer kurac se trajbajo, da bi jaj bolj razumno rešili? Noben tega ne zna idnetiti. Butarci. Mene trpljenje bogatije ne zanima. Kreteni.
POvej to drgač Gabrovi, ziher ße nutrije obrne. 😂😂😆😆😆😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅☺️☺️☺️☺️
Grenivka422, 07.09.2024 ob 21:31
Zanima me resno, kaj imate Slovenci od tega, da zmaga ta Kamala? Želja po krvi in novih vojnah po svetu? A ni dovolj?
Zakaj tako sovraštvo proti Trumpu? Sploh veste za kaj se on zavzema? Beli klobuki? Vam je kaj znano, kaj je dejansko v ozadju v Ameriki in v svetu in kakšno vlogo ima tu Trump? Ali mu samo tako malo nasprotujete ker je to “in”?
Nobenega sovraštva, le Trump je nepredvidljiv