Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Predsedovanje Slovenije Evropski uniji

Predsedovanje Slovenije Evropski uniji

Dragi Slovenci!

“Ta beli” IN “ta rdeči”!

Ali se zavedate, da Slovenci predsedujemo eni najbogatejših skupnosti kar jih je bilo na tem planetu! Namesto, da pljuvamo eden po drugem, stopimo korak nazaj in poglejmo celo sliko:

dva milijona Slovencev bo (četudi samo) pol leta prvi narod v Evropi. To se v zgodovini še ni zgodilo in se tudi nikoli ne bo. Se zavedate, kakšno srečo imamo, da živimo ravno v tem obdobju!?

Če vzamemo Škote, Katalonce, Flamce, ki jih je veliko več kot nas (izpolnjujejo pogoje za ustanovitev lastne države), pa nimajo niti te, čeprav so gospodarsko močnejši…kaj šele, da bi “vladali” EU, čeprav samo pol leta!

Seveda nismo popolnoma samostojni pri odločanju, vendar tudi velesile niso…

Zato prosim za malo pozitivne naravnanosti!

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

http://24ur.com/naslovnica/novice/svet/20080118_3115234.php

Koliko kruha se da dobit v Mercatorju za kilo ponosa?

Dokler se bo narod delilo na “bele” in “rdeče” in dokler bo takšna oblast voljena, nimam na kaj bit ponosna, ampak me je lahko samo sram. Revanšisti in tisti, ki etiketirajo v smislu, če nisi z mano si proti meni, zame niso ne ponos, še manj, ko mi takšni vladajo. Problem ni samo gospodarsko, pravno in socialno stanje naše države, problem je MORALNO stanje, ki je nagravžno, sramotno in daleč od tega, na kar bi lahko bila ponosna. Ustvarili smo si državo, ki jo sami uničujemo. Daj me razsvetli, kje ti tukaj vidiš ponos?

takšne po moji oceni naumnosti pa žwe dolgo nisem prebral
v času vladavine jj me je sram da sem slovenec, sram me je in ponižan sem da me vodi bela vlada ki je pravzaprav vsa bivše komunistična kar najbolj pokaže kaki po mojem osebnem mnenju svinjakarji brezobrazneži vulgarneži vodijo to državo in eu za kozlat iščejo zgolj svoje koristi če bi spet zavladal komunizem bi bil jj prvi za za vpis v kp in bi spet nosil štafeto v jajce pa seveda nakldal kok je bil v zmoti in na take naj bom jaz ponosen pa si ti iz polja uščla al greš zdej tja al kej druzga no in po zaslugi volilcev ki so izvilili tabele je na slovenijo padla sramota ki jo nikoli več na bomo sprali pa jaz nej bom zdej ponosen da petkrat prebarvan jj vodi eu in klati take, da se že prvi dan vsa evropa po jajcih meče za kozlat kok je

Kaj boš ti storila, da bo tako stanje (zame ne obstaja več) končano?

Pa boš v jeseni morda volila druge. Pa to spet ne bo rešitev, ker so ti drugi pač potomci enih ali drugih. In sovraštvo, ki se tudi namenoma spodbuja, gre naprej.

beri komentarje ….

Če si mislil na mene, ti lahko povem, da jaz na tem ne delam samo s tem, da grem volit, ampak sem človek, ki nikogar ne etiketira, obsoja in po njem pljuva, ker se pač z mano ne strinja in ne deli istih nazorov. Kdorkoli bo izvoljen, me ne bo prepričal v to, da sovražim sočloveka, zaradi njegovih lastnih frustracij. In iskreno, glede izbire na volitvah, ki se kaže danes, ni nihče vreden mojega glasu.
Brez dvoma pa je ta oblast danes naredila največji razkol med ljudmi. Pa se ti ni treba trudit mene prepričevat v nasprotno, ker samo, ko berem ta forum mi gre na bruhanje, kaj vse si tukaj izrekate. Sramota!

Hvala za pricakovane odgovore.

1. Dragi tovarisi: svetilnik, boom, prababi (moskega spola:-)), ksantipa, en mal mem, kako je rekel pokojni ata Marx: najprej dikvalifikacija nato likvidacija :-)))

2. Stalin je mrtev ze 54 let. Kominterne (vsaj uradno) ni vec. Pocasi bo treba zaceti skrbeti za svojo drzavo, ce ne, nas bodo zanamci oznacili za neumne nesposobneze. Barva takrat ne bo vec vazna.

3. Slovenski komunisti niso bili nikoli drzavotvorni (po defaultu ne morejo biti – Kominterna), veleizdaja med 2.svet.vojno: upor proti Nemcem sele po 22.juniju 1941 (ko je bila napadena Sovjetska zveza). OF je bila v osnovi “Antiimperialisticna zveza” in kot taka usmerjena proti Anglo-Americanom.

Ampak v tolazbo: v celi Evropi je bilo podobno stanje: KPji so poskusali vojno izrabiti za revolucijo – Poljska, Belgija, Francija, Nizozemska. Samo, da je nasim najbolj uspelo.
In ta nedrzavotvornost se vlece se sedaj, ko imamo lastno drzavo – noben narod ne speca v tujini.

5. Tudi RKC ni (bila) drzavotvorna: sodelovanje z okupatorjem med 2.svet. vojno, da o lumparijah prej sploh ne govorimo…

6. Prehuda pripadnost doloceni politicni opciji (ni vazno ali je rdeca ali je crna) kaze na: ali kupcek denarja zadaj ali pa privilegije ali pomanjkanje zdrave pameti.

Dobro jutro vsem! Sonce bo sijalo vsem, obarvanim tako ali drugače!

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Imaš prav! Ampak ti ne razumeš komunajzarjov!? In jih tudi ne nikoli ne boš, tako kot vsi mi “belčki” tu gor ne!

Ker se ne strinjamo z njihovo ideologijo, torej razmišljamo z lastno glavo smo za njih največje budale in državni sovražnik številka ena. Kot sem že pred časom dejal, da se prav bojim kakšnega oboroženega spopada ali pa vojne na naših tleh. Ker toliko mržnje kot je v teh ljudeh lahko prinese samo še to da se pričnemo medsebojno pobijati. Ker komunajzarji ne vidijo niti ene dobre stvari, ki jo je naredila vlada z Janšo na čelu. Za njih je Janša domobranc in narodni sovražnik!!!

sama sebi pljuvata v skledo, saj vem da vama je strašansko teško priznati, da je bil komunajzar kot jim reče frančišek in stalin in vsa tista sodrga kot jim vidva relčeta ja vse to in še več je bil JJ še štafeto je nosil v jajce pljuvata čez svoijega in prav imata samo vidva se tega na zavedata ker je moje osebno mnenje da res nista pri zdravi pameti bluzita čez komuniste kar je JJ hkrati pa hvalita JJ a sta vidva gladka

Iz tvojega, katerega koli pisanja je razvidno samo eno.

Tvoje OSEBNO sovraštvo Janeza Janše.

To pa ne gre v politični čvek. To je tvoja osebna zamera. Ta prostor pa izkoriščaš, da si olajšaš bolečino. Z njo opravi sam.

ocenjejem da je tvoj nik skladen s tvojim pisanjem

Moje mnenje pa je en mal mem, da je VSE pisarjenje na tem forumu Tvoja OSEBNA OBSEDENOST z JJ. S to obsedenostjo torej opravi sam.

Če bi šlo res za posameznikove osebne zamere, kot hočeš prikazati, potem bi pač JJ moral biti mogoče (ne vem) vsaj osebnost leta ali na raznih lestvicah priljubljenih politikov vsaj med prvimi desetimi, ali nekaj podobnega….

Torej očitno gre za POSAMEZNIKE kot si ti, ki fanatično častijo “bivšega in sedanjega komunista” Janeza Janšo.

S tem opravi sam. Še Bog ti ne more tukaj pomagati!

Svetilnik01, ocenjujem, da pisanje tu gor meji na sovražno pisanje. Na to sem želel opozoriti. Dočim, če sam hvalim Janeza Janšo, ne pišem sovražno. Velika razlika. S tem nikomur ne škodim razen, da nekaterim tu gor to ni všeč.

Vrabček, tvoj zadnji stavek je pa čisto v nasprotju. To pove, da ne razumeš kar napišeš.

A tvoje zmerjanje tistih, ki se s tabo ne strinjajo in zmerjanje vseh ostalih, ki niso desničarji in privrženci Janše. Kakšen govor pa je to? Saj ne verjameš sam sebi kar si pravkar napisal?

EN MAL MEM NAPISAL Iz tvojega, katerega koli pisanja je razvidno samo eno.

Tvoje OSEBNO sovraštvo Janeza Janše. S tem nikomur ne škodim razen, da nekaterim tu gor to ni všeč.

TO KAR SI GOR NAPISAL PA TRDIM DA JE LAŽ IN KOZLARTIJA. TOREJ ŠKODIŠ MENI KER O MENI PIŠEŠ KOZLARTIJE

Svetilnik01, bu?

V nasprotju, s čim? In kaj pove, da ne razumem, kar napišem?

Se boš moral malo bolj potruditi in pojasniti oziroma argumentirati tvoje trditve. Sicer izpadeš smešen.

zakaj ne odgovarjate vsebinsko, s čim se meri “moralno stanje v državi, ki je nagravžno, sramotno”, kje to vidite?

Mediji, hujskanje po forumih?

Veliko je pranja možganov, to vsak razumni opazi in bolj ko se bližajo volitve vedno bolj se zaostruje.

Janša gor ali dol, predsedujemo EU, jaz sem na to ponosna.

jaz pa nisem 4keer nas bo po zaslugi jj ves svet spoznal kakšni to brezveznjaki smo

Kakšen kreten! S čigavo glavo pa ti razmišljaš?

Slovenija predseduje SVETU EVROPE!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

frančiška s tvojo že ne!!! Verjetno te malce pizdi, ker si se našla v tem postu:-)

Vrabček, ne bom ti razlagal, lahko pa poiščeš, ko sem že enkrat o tem.

Jaz vem, ti se pa o tem poduči, če želiš.

New Report

Close