Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Predsemenska tekočina ali precum

Predsemenska tekočina ali precum

Imam zelo nenavadno težavo (če je to sploh težava) – te tekočine pri meni nikoli ni, nič ne priteče iz tiča pred orgazmom. Drugače sem povsem zdrav 24-letnik, ki nima nobenih težav v spolnosti. Sama zadeva mi ne povzroča sicer nobenih težav, punca celo pravi, da ji je to všeč, ker ne mara, da bi kaj teklo ven iz penisa med oralnim seksom in mi ves čas govori, da je to prednost in da zato še ni slišala, jaz pa nisem prepričan, da je tor es dobro. Smem zvedet, zakaj prihaja do tega? Oz. bolje rečeno – zakaj do tega NE prihaja?

Mislim, da to nič “hudega”, da bi bilo “nevarno” glede zdravja. Mogoče pa je imaš tako malo, da je nezaznavna, je pač ene vrste res prednost, kot pravi partnerka! Srečno!
Če te pa vseeno skrbi, pa še lahko vprašaš mna kakšnem sosednjem forumu; npr, Dr. Pušenjaka, ali pa tisti forum o družinkem zdravju!

Mene je to tudi nekoliko motilo pri bivšem fantu, pri sedanjem pa tega ni; tako, da ti ne vem odgovoriti zakaj eni to imajo eni ne. Počakaj na krena ali KIR-a, pa boš zvedel marsikaj.

Res je! Ker jaz sem živ leksikon 😉

Žal pa jaz moških ne poznam toliko, da bi vedel kje je tu problem. Zase vem, da ob “določenih” trenutkih začutim v hlačah kar precej mokrote, ne da bi jih sploh snel… 🙂 Ampak potem moram tudi vedno pogledati koliko je “udarilo” ven 😉 Po mojem ni panike, mogoče ima to tudi prednost pred nezaželeno zanositvijo in lahko mirne duše seksa s prekinitvijo…

ah, ti pacek, spet si začel kurit tukej gor…………. 😛

Prosim, drži se teme 😉

enako zate velja. no ja, se strinjam. a zdej me boš pa še kregal? smrk, jaz pa v jok in na drevo; tam me pa ne boš našel. he, he

Draga aviv, z moškimi pa res nimam in nočem imeti izkušenj

Te bomo pa na drevesu, kot afno, hahaha

si narobe razumel… ???

ja, vidim. Haha, bila je taka frka

New Report

Close