Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka predstava Avdicija – menda katastrofa

predstava Avdicija – menda katastrofa

Pozdravljeni,

prijateljica je šla gledat predstavo Avdicija pa pravi, da je katastrofa, da je vrgla preč 2 uri in 25 evrov. Sama sem hotela že prej kupit karte, sedaj pa ne vem če bi šla. Je še kdo bil? A se res ne splača?

Je rekla, da ni tudi enega štosa razumela, da bi bil smešen, da se pačijo, norčujejo iz takih stvari, da je bilo totalno neokusno. Po njenem mnenju vsaj 3/4 gledalcem ni bilo ok, niso niti počakali, da bi še enkrat prišli na oder.

Mene tudi zanima, ali se splača gledat ali ne?

Jaz sem gledala predstavo Avdicija in pričakovala presežek. Zakaj? Glede na izvedbo v stari Avdiciji je Zrnec raztural, takrat smo se nasmejali do solz, v tej predstavi pa gledali na uro, kdaj bo konec mučenja, žal.

Zrnec je že dolgo v depresivni fazi.

še kakšno mnenje?

Baje naj bi bili dve različni predstavi.
Nekdo mi je nekaj na hitro razlagal, a nisem čisto razumela, kao dve različni predstavi, različna vsina, ne vem za igralce.

Še nekaj me zanima, je to narejeno po stari bosanski Avdiciji še iz časa Juge ali nekaj čisto novega?

Meni ni bilo fanj.Folk pa se je kar režal, čeprav pri ploskanju res niso še enkrat prišli na oder, ker smo takoj začeli vstajat. Absolutno pa ni vredno 25 eurov.
.

Koncept je po bosanski predstavi, na žalost pa čisto nič drugega. Žal je naneslo tako, da sem gledala obe varianti avdicije in ne bi nobene še enkrat. Saj ne rečem, igrajo ok, samo smešno ni. Beda!

New Report

Close