Predstava vredna ogleda
Morda bo kateri prišlo tole prav:
“Veseli smo, da vas lahko povabimo na predstavo za otroke, ki bo v soboto, 23. oktobra 2004, ob 17. uri v Ljudskem domu v Sentvidu (Ljubljana). Odigrali bomo zivahno zmesnjavo pravljic Tomaza Lapajneta “Hop v pravljico”. Predstavo je rezirala Tatjana Zidar, igrali pa bomo: Mojca Weber, Klemen Polak in Tomaz Lapajne.
Zgodba: Nagajivi Tincek se nepričakovano znajde v pravljicnem svetu. Pa je tam zabavno? Seveda! Nerodnemu lovcu pomaga resiti Rdeco kapico in babico, volka pa vrze v vodnjak. Spretno se znebi se zlobne coprnice in carovnija, v kateri pomagajo tudi otroci, ga iz zmesnjave pravljic vrne domov.”
Uf, zdaj ste me pa našle. Moja otroka obožujeta Gledališče Unikat, zato sem si dala na svoj naslov pošiljati obvestila o njihovih predstavah. In sem vam samo skopirala mejl. Do lani so domovali v KS Brod, očitno so se preselili v Šentvid. Naslov bo po mojem kar tale:
Organizator predstav:
Tomaž Lapajne
Gledališče Unikat
Gola Loka 24
1210 Ljubljana – Šentvid
Slovenija
Prilagam še telefonske in emajl:
(01) 721 64 73
(041) 804 444
Karte so bile lani 700 SIT, za letos ne vem.
Morda pa ne bo odveč, če opozorim, da je predstava, čeprav neznansko zabavna, tudi malček strašljiva (nastopa čarovnica) – če je kakšen otrok občutljiv na te stvari. Sicer smo jo pa mi videli ravno pred 14 dnevi v BTCju (brezplačno, he, he) in je resnično vredna ogleda.