Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pregled dimnika

pregled dimnika

Kolikokrat na leto k vam pride dimnikar? Koliko plačate? Koliko dimnikov imate, plačate za vsakega posebej?
Moja mama ima štedilnik na drva in peč na olje-1dimnik. Plačala je 52€ za pregled, čiščenje, merjenje emisij. Rečeno je, da bo prišel še enkrat junija. A potem bo zopet plačala 52€?

K nam pride jutri. Nazadnje je bil točno januarja lani, ko smo plačali 75 evrov. Imamo 2 dimnika, enega od kmečke peči in enega od centralne na drva.

K nam je prišel samo enrat in sem ga nagnal.Sedaj imam mir.Aja cena čiščenja dimnika je okrog 15 eur to kar vam naračunajo 50 ali vel, je čiščenje peči ki je ne očistijo zaračunajo pa

Od lani piše:
– dimnik na drva = 31,72
– na drva = 24,40
– peč = 19,52

Pri nas je enkrat letno. Centralna peč na drva in dimnik 9 metrov , samo pregled 10,22€.Vsako leto dam samo pregledat, čistim pa sam.

Kako enkrat na leto, iz kje pa ste? Danes smo morali podpisat, da bo prišel dvakrat, nič več enkrat. Baje so dobili kazen, ker niso hodili dvakrat. Kaj zdej, a zdej bomo dvakrat plačevali po 52€?

Iz Grosuplja. Pri nas je biu takoj po novem letu in ni nič reku da bo hodil 2x letno.

K nam hodi DIMKO. Do sedaj so hodili enkrat, pa so baje dobili kazen, ker je po zakonu določeno, da morajo priti dvakrat. Ne vem v čem je fora?

Najprej preverite na MOP, če je temu dimnikarju sploh bila podaljšana koncesija za leto 2016, ker kršiteljem za enkrat še ni bila. Tako se mu lahko še nekaj časa izogneš. Možno je pa tudi, da je tvoj stari dimnikar sploh ne bo več dobil, ti si ga pa sprejela in boš morala sprejeti tudi tistega, ki bo s koncesijo prišel, pa ga boš morala plačat.

K nam pa sploh ne pride. A naj bi se prej najavili al kaj, da bi bil kdo doma?

sej zdaj ne bojo hodli več na enak način-obvezno.Zdej si ga moreš sam izbrat in met z njim pogodbo-kak bojo pa računal pa ne vem.Mi damo tudi sam pregled-peleti.

Imam plinsko centralno in hodi enkrat letno. Pomeri neke pline, kasira cca 30€ in gre.
Nikoli ni nič čistil nastavljal ali kaj drugega. Ko mi je nekoč puščal plin pa tudi ni nič ugotovil, ni to njegova skrb.

Če pa bi bilo kaj narobe s pečjo, jo pa dimnikar itak ne zna popravit, za to je servis peči.

New Report

Close