“Pregled” pri ginekologu
Zanima me, ali se katera počuti nelagodno pri moškemu ginekologu?
Jaz imam ženskega predvsem zato, ker bi se bala, da bi pri moškem, k bi (upam) opravljal strokovni pregled, lahko doživela orgazem, ko bi šaral s prsti notri, pa še ful maš narazen noge, pa še zdej v poletnem času imamo ženske zelo oprijete majčke, in se dostikrat vidijo bradavičke itd….
A je oz. ima katera tudi podobne izkušnje / “bojazni”?
Še nikoli mi ni prišla na misel taka bedarija :-))
Ne vem kako naj bi ti tako hitro prišlo ,saj te ne bo dražil po ščegetavčku ,če se pa vzburiš že ob dotiku nožnice ,je pa tako vseeno ,potem se bo to zgodilo tudi če te pregleduje ženska
Ne vem kaj je narobe če se vidijo bradavičke ? Ginekolog je prav gotovo že kakšne videl in verjemi že tudi imel med prsti .
Nekaj si pozabila : Kaj pa če se slučajno med pregledom vzburi zdravnik ? Jaz res nebi šla k moškemu ,je prerizkantno :-))
sej ne vem, al zezas al ti to resno …
pa vseeno – pregled pri ginekologu (sedem let sem mela ginekologa, zdej pa osmo leto ginekologinjo) pr men ne izzove nobene “reakcije” – mogoce sem mal cudna, a pr men mora bit izpolnjenih pogojev za scemenje tam spodaj :-)))
NOUVA, a teb res ze zadostuje, da ti nekdo mal s prsti posari tam po mucki? Moras bit pa res multiorgazmicna, he he he … da ti ne bo se katera fous 😉
HAHAHA Sm se mogla parkrat orng nasmejat!
No, dejstvo je, da mi ni prijetno pri moškem ginekologu pa pika! Pač-sem malce diskriminatorna.
Drugače imam pa velik boljše izkušnje z moškimi zdravniki, ker so se res zavzel zame,….vseeno pa ginekologa ne bi imela!
p.s. multiorgazmična ;)))))))))))))))) Nisem multi, sem pa kar