Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pregrada v maternici

Pregrada v maternici

Prosim, če mi lahko poveste, tiste ki ste dale ta poseg čez, kako hitro ste zanosile po odstranitvi pregrade?

hvala in lp

Imela histero(odstranitev pregrade) in laparoskopijo leta 2006. Zanosila še nisem.

Približno po šestih mesecih.

za kolegico: cca. 3 mesece, ampak sta kar lovila ta prave dneve

Kaj pa je laparoskopija, če lahko vprašam?

Kaj pa je laparoskopija, če lahko vprašam?[/quote]

Poenostavljeno rečeno je to postopek, pri katerem ti skozi male luknjice v trebuho pregledajo jajčnike, pa kaj odstranijo če je treba.

Imela pregrado, za katero sploh vedela nisem. pa sploh ni bila majhna. Odkrili so mi jo šele po porodu, ko so me operirali zaradi drugih problemov. Zanositev v prvem poskusu, nosečnost brez težav, nikoli splavila. Je pa rekla zdravnica, ki me je operirala, da sem “fenomen”.

Zakaj so ti jo potem sploh odstranjevali?

Po petih mesecih.

Imam manjšo pregrado, pa so mi 3 ginekologi (osebna in 2 v lj) rekli, da nima pregrada nobene zveze s tem, da ne zanosim (že dobro leto).

To so naredili istočasno z odpravo drugega problema. Operacija primarno ni bila namenjena odstranitvi pregrade.

Meni so odkrili pregrado pred zanositvijo. Moja gin. je bila mnenja, da naj jo dam odstranit, dva druga ginekologa, pa naj je ne odstranim in naj najprej poskusim zanosit.
Prvič sem imela ss, nato uspešno rodila, nato spet ss, na koncu pa spet uspešen porod.
Če je bil razlog spontanih splavov pregrada ne vem in nikoli ne bom vedela.
Poskusi dobit še drugo mnenje.

po 3 letih 🙁

New Report

Close