Prehlad desete stopnje….
V glavi mi razbija kot ne vem kaj…………..pa iz noska teče……..pa kiham……kašljam…………grrrrrrrrrrrrrrrrrr……………..pa nič drugega razen kakšnega lekadolčka ali čajčka ne morem vzet……………….
Zunaj pa dežek………..tako lepo pada……….najraje bi šla ven…pod dežnikom…se sprehajat………..pa moram bit noter….da si ne “ulovim” še kaj hujšega………………
Uf………….a me pride kdo crkljat?:))))))))))))))))
ubogastelči…a je tako hudo?
mogoče sem bila v življenju 2- 3 x bolna- to je, prehlajena….pa še takrat zato, ker sem imela napad pridnosti in ubogljivosti, pa se me je takoj bolezen prjela .-)))
če bi bila tudi tako sitna, jezična, nabrušena, nikoli pri miru, zatežena, itd. itd……potem bi se te prehladi tudi v širokem loku izogibali .-))
bom držala pesti zate:-))
No, mene je lani z luskavico pojebalo tudi to, da po tej diagnozi tudi ne smem nič drugega popapat razen čajčka in lekadolčka.
No..ampak mislim, da je lekadolčk kar vredu…tisti ko si čaj z njega nardiš tudi hitro prime…
Vse ostale zvarke ti pa tudi odsvetujem, razen ko gre za hujse stvari seveda…amgina, gripa ipd, katerih se ne da skint z medom in čajem.
Grgraj žajbelj, RESNO !!!, močno župo, pij surova jajca, med, pa jej suhe čjšpe. GARANT POMAGA:
Imam pa jaz še eno zdravilce za vneto grlo, ampak pustimo tisto za privat mail, hehehehe…
sam, da se mi pa pol še tamalga prime…………….:((((((((((((((((((
Itak je tudi moj mali mišek že par dni šmrcal in teklo mu je iz noska….danes ponoči pa obupen kašelj….katastrofa….!!!! Sem klicala v ambulanto in ga tudi naročila…. Uf!!! A se mi lahko sploh še kaj na kup naloži???????!!!!!!! In glih ta teden, ko naj bi bil za vse nekaj posebnega….. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR