Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prehladi, razmišljam, jebote čuk☝️

Prehladi, razmišljam, jebote čuk☝️

Zdravilekus fikus badakus je jamral pred nekaj dnevi, da šmrka, kiha, glava, grlo boli….  Sicer dobro ve, da virusi ne povzročajo bolezni, ampak ga pošpricajo iz natovih letal z boleznijo.☝️

In moraš mislit, če se taki strokovnjaki kot so Zdravilekus, Darmajmunus, Naturopatus, Homeropatus idiotusi ne morejo zaščitit. Kaj potem preostane nam navadnim smrtnikom?

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 12.11.2024 ob 18:03

Zdravilekus fikus badakus je jamral pred nekaj dnevi, da šmrka, kiha, glava, grlo boli….  Sicer dobro ve, da virusi ne povzročajo bolezni, ampak ga pošpricajo iz natovih letal z boleznijo.☝️

In moraš mislit, če se taki strokovnjaki kot so Zdravilekus, Darmajmunus, Naturopatus, Homeropatus idiotusi ne morejo zaščitit. Kaj potem preostane nam navadnim smrtnikom?

Cukr pa šnops🤣🤣🤣

A ti nism rekla, da se ne dat?

takle, 12.11.2024 ob 18:11

Cukr pa šnops🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣

crazyfrog, 12.11.2024 ob 18:13

A ti nism rekla, da se ne dat?

Jaz se ne. Dons kar cvetim.☝️😁 Ena moja prjatlca jamra. Prvič da jo sploh slišim pojamrat, odkar jo poznam.

To bi znalo bit učinkovito proti špricanju iz natovih letal, če bi vsak dan nosili povsod?

IMG 20241112 184137

IMG 20241112 184117

Edin, po mojem bi morali bit aluminjasti.☝️ Kaj pravite?

Hm, kaj dosti ne moreš razmišljat s to tvojo puhlo glavo..

A pol pa kr odskočiš nazaj dol v dolino ko slonček jumbo.

Remont EMŠO-ja naredi. 🙂

matias, 12.11.2024 ob 18:50

Remont EMŠO-ja naredi. 🙂

Ne moremo bit vsi dravski piškur ali večno mlada in lepa zartrose.☝️😁 Sicer pa, a ne znaš brat jebote havdreta, da jaz zaenkrat nimam težav. Razmišljam pa preventivno, kako se zaščitit proti “onim, ki izvajajo genocid”.

New Report

Close