Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PREHOD OBČINSKE MEJE

PREHOD OBČINSKE MEJE

Me prav zanima, če je v tem času dovoljen prehod občinske meje. Sem prav danes nameravala na obisk k sorodnici, pa mi pravi znanec, da ne smem v drugo občino.
Ker nisem prav na tekočem z novimi odloki, bi rada vedela kakšne izkušnje ima glas ljudstva.

Mislim, da danes ni dovoljen prehod občinske meje.

Tako je. Od danes brez razloga ne smeš iz občine. https://www.informiran.si/portal.aspx?content=prepoved-gibanja

Ali grem lahko mucke hranit v drugo obcino, ker so same doma?

Eno mucko pelji še v drugo občino, da boš lahko povsod lazila. Kako so lahko mucke same doma, domov si jih pripelji.

Eno mucko pelji še v drugo občino, da boš lahko povsod lazila. Kako so lahko mucke same doma, domov si jih pripelji.
[/quote]

So pred hiso in okoli hise.
Nosim jim hrano, vsak drugi dan.
Suho hrano nafilam da imajo za 2 dni sigurno.
Vmes se jez jim pomaga jesti brikete.😉

Ljudje ki zivijo v delu hise, so jim poskusali dati vso hrano ki sem nabavila od mokre do suhe. Nic niso hotele jesti, od njih. Tudi meso sem jim skuhala in dala paketke v skrinjo, tudi ne.
Nic nocejo jesti od njih.

Na sreco, ko zamenjajo vsak dan vodo jim, vodo pa pijejo.

Muc ne morem vzeti s sabo.
Pomoje se niti ne bi navadile biti notri. Ker so zunaj pred hiso.

Koliko plačaš, če te ustavijo, ko prečkaš občinsko mejo ?

Kazni se ravnajo in določajo po 54. členu Zakona o nalezljivih boleznih, 3. odstavek: od 400 do 4000 EUR; prvič torej fašeš 400 eur, tadrugič lahko kot fizična oseba že mnogo več.

Preden grem v drugo občino preverim lokacije policistov na kontrole.net
Nimam skrbi za plačilo kazni.

prehod meje je dovoljen samo ko je to objavljeno v odlokih, lansko leto decembra 2 dneva.

Ali kdo ve kdaj pride nov odlok za prehajanje meja, kdaj bo spet dovoljeno?

Kje ste bili prej s to stranjo kontrole.net preden so mi izpit za avto vzeli, prehitra vožnja, škoda

New Report

Close