Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prehranska dopolnila Man Max, Fat Fix Flexa Fit

Prehranska dopolnila Man Max, Fat Fix Flexa Fit

Ta prehranska dopolnila so nateg in kaj jim je skupnega?  Da to prodaja ena in ista firma po raznih spletnih kanalih.

Jemal sem Fat Fix prehransko dopolnilo za izgubo kg 2 meseca pa nisem zgubil niti pol grama, nasprotno me je vcasih se glava bolela..Na njihovi strani pise vracilo denarja, samo potem duha in sluha ni bilo o garanciji ko sem jih klical, v bistvu so mi zeleli prodati se za 1mesec naprej ker kao premalo casa jemljem.  V njihovi reklami pa pise garantirano 15kg v 1mesecu… Seveda da ne verjamem bom toliko zgubil ampak nekaj kg in to gre za zavajanje potrosnikov.

Stvar mi ni dala miru in sem zacel raziskovati, odkril sem da je firma registrirana na Cipru (ker tam ni davkov in lazje prekrirejo vse skupaj),  klicni center oz pisarna pa je na Poljskem in sicer v Varsavi, kjer iscejo native speakerje za razlicna trzisca in jih naucijo prodajati meglo.

Se vec, kasneje mi je kolegica povedala da je isto delala tam nekaj mesecev in mi dala informacije iz prve roke, da je to cisto nategovanje ljudi, predvsem starejsih oz.tistih ki imajo tezave z kg, obrabo sklepov, potenco itd… Firma dobi poceni robo iz Kitajske za max 1euro (noter je zelena kava in vitamini…), v reklami je cena pa 57eur za 30 kapsul, pa v bistvu 30kapsul sploh ne obstaja ampak so vedno pakirana po 60 kapsul in vas vedno agent hoce nategniti da vec vzamete, oziroma vec placate..ceprav je marza ze gromozanska!

Nebi rekel ce bi pomagalo, ni problem denar. Kolegica je rekla da nobenemu ne pomaga, vsi so nezadovoljni, firma pa vedno isce novo zrtveno jagnje….v firmi so seveda razni pametnjakovici ko se smatrajo za trenerje in te ucijo tehnike prodaje kako cim bolj ^oskubiti penzionista do zadnjega peneza^.  Se pravi vedno vas bo agent spraseval miljon stvari da si pridobi zaupanje in na podlagi tega vam bo probal vec prodati, ker je potem vecja provizija.  Tako da folk ne nasedajte.

Isto je z produkti Man Max,Bang Size za potenco ko se najdejo na razlicnih intminih straneh.

Folk ne nasedajte pa treba prijaviti trznemu inspektoratu,  vsem starejsim povejte naj ne nasedajo

Ce pa kdo zeli vec izvedeti pa brez problema naj mi pise v inbox

New Report

Close