Prehransko dopolnilo za sklepe NUJNO
Prosim za mnenja in vaše izkušnje s temi kapsulami: Active Move. Ponija jih stran Popolna postava, reklamo zanje dela dr. Mitja Machtig, ortoped, ki sodeluje menda tudi na med.over.netu. Rabim nekaj za kolke, hočem se gibat, a me bolijo. Je kdo probal to ali kako drugo dopolnilo, da deluje?
Hvala vnaprej.
Glede na dolžino klasične prodajne nakladancije, je to prav gotovo še en “nateg”, podobno kot “Gams”, kjer je vsebnost kolagena zanemarljiva.
Težko pa karkoli priporočim, saj me koleno boli šele nekaj mesecev. Dva meseca sem jedel Medexov kolagen s kurkumo, pa nisem opazil kakšnih pozitivnih sprememb, zdaj pa sem nabavil “Kolagen UP”. Po eni škatli še ni kakšnih oprijemljivih rezultatov.
Odgovarjam kot ekspert na tem področju, vzemi to kakor želiš. Ne kupuj teh tablet, če že, jemlji Glukozamin. Kupi ga le na myprotein.si, v lekarni oziroma skoraj povsod drugod, boš preplačala 10x. Kolagen najdeš v govejem mesu, ki ga glede na slovenske standarde skoraj gotovo poješ premalo. Če ne, kupi dodatek govejih proteinov, ki imajo kolagena nekajkrat več kot razni ”Kolageni” iz lekarn in drugih spletnih trgovin (dobre in ugodne ima GymBeam). Si poizkusila s prehrano, ki deluje protivnetno, za začetek telovaditi dobro uro na dan in morda odvreči 10-15kg? Ljudje, ki iščejo čudežne tabletke, običajno ne dosežejo ciljev, ki jih želijo. Vsi vemo zakaj.
Anonimno 1951, 27.09.2023 ob 22:34
Kar ti ni samo povedala, marvec tudi s prenovljenimi tackami napisala na list papirja. Mar ne?
Jp, vidis starega psa, ki na hitro vstane, potem se mora pa ene 3x pretegnit, da shodi, z glukozaminom pa vstane in stece, skace, ni omejitev.
Pri starsih pa tudi, oni pa niso s tackami pisali, ampak so povedali, da bolecine izginejo.