Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Preizkušeni računovodja, računovodja

Preizkušeni računovodja, računovodja

Če kdo ve, ali moraš za odprtje računovodskega servisa – d.o.o.-ja imeti naziv preizkušeni računovodja oz. računovodja? Kaj ti ta naziv pomaga, če imaš sicer že izkušnje na tem področju?
A ve kdo kaj več o tej šoli na Zvezi?

Ne potrebuješ naziva za odprtje računovodskega servisa. SIR je želel sforsirati, da bi vsi morali imeti naziv, pa še ni prišlo do tega.
Jaz sem se malo pozanimala in sem šla raje delat magisterij in kasneje bom mogoče šla raje delat na SIR kakšen drug (notranji revizor, revizor).

do leta 2008 bodo vsi računovodje morali imeti univerzitetno izobrazbo, v
javnem sektorju se že na veliko učijo………
ja drugje bodo jokali ko bo prepozno……….

bodo pa tudi verjetno prehodne določbe – tisti ki ima toliko in toliko delovne dobe…
V javnem sektorju si pooblaščeni računovodja po Zakonu o računovodstvu … in je dejstvo, da ima javni sektor bolj poudarek na izobrazbi, gospodarstvo pa da poudarek na znanje. Ko se odloča veš – ali manj zahtevno in manj dela v javni upravi ali bolj zahtevno, bolj intezivno v gospodasvtu – sprobala oboje po 8 let!!

dvojka, ali si prepričana da univerziteno ali zadostuje visoka poslovna- sicer pa so zdaj itak izumili bolonjski in bog ve kakšni bodo nazivi.

imet je treba VII. stopnjo izobrazbe, ni bistveno univerzitetno ali poslovno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close