Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prekinitev naročnine BOB

Prekinitev naročnine BOB

Zdravo,
Jaz sem se odlocil, da spremenim svojega mobilnega operaterja, zdaj imam bob, ko sem sel na njihovo spletno stran, je pisalo, da jim je treba poslat posto. A kdo ve koliko stane prekinitev, ali pa ce je zastonj?

V kolikor zepus prekinitev s tem da se ti ukine narocnina telefonska stevilka in vse samo njim posljes lastnorocno podpisani zahtevek (mas ga na njihovi spletni strani) ce pa zelis obdrzati obstojeco telefonsko stevilko pa ti z bobom ne urejas nic ampak to uredi tvoj novi izbrani mobilni operater. Prenos stevilke stane 5eur.

Zastonj
Al poklic al pa izpolni pa poslji.
Pol pa ce hoces isto cifro se oni med seboj menijo
Teb pol pac racun posljejo za 5e oz se zadnji racun plis 5e..pol dobis pa na tel sms sporocilo kdaj oz ko no zrihtan.

Enostavno greš v poslovalnico od tanovga operaterja. Poveš, da bi rad pristopil in prenesel številko. Bob te bo pa stal 5€ za prenos številke. Novi operater ti bo dal začasno številko, boš pa preko sms-a obveščen, ko bo prenos storjen in boš lahko užival dalje.

Meni je Bob računal še dodatnih 10EUR za prekinitev naročniškega razmerja, poleg 5EUR za prenos številke. V ceniku je sicer tarifa 10EUR za ‘Strošek prekinitve pogodbe oz. zapiranja računa zaradi neplačil’. Malce dvoumno, to računajo tudi če prekineš pogodbo in si bil reden plačnik.

New Report

Close