Prekinitveni post
Začela sem s tem postom, jem od 11.30 nekje do 19, na začetku ni bilo koristi, še korona time je bil. Sedaj pa, par kil preveč izginja, kar pa opažam je neverjetna energija, ki jo nisem imela že leta. Letel bi po zraku od energije in premetaval stokilske vreče kot za špas. Super stvar je ta post.
https://www.popolnapostava.com/prekinitveni-post-intermittent-fasting/
z lahkoto zdržim. Nobene lakote ne čutim, telo se navadi. V vmesnem obdobju kuham nesladkano kavo- neskafe in nesladkan ingverjev čaj.
[/quote]
uf, že 10 let vstajam ob cca 5:30 in do 7 mi je od lakote že slabo, če ne zajtrkujem. Sem navajena pred službo in že v sš in faksu pred začetkom predavanja sem vedno, zajtrkovati, v službi okrog 10,11. Doma še kosilo, potem pa mir do jutra spet.
Mamica01, za izgubo kil pač sam post ni dovolj, je treba tudi gledati vnos kalorij. Zelo simpl – če je vnos kalorij večji od porabljenih, potem teža ne bo šla dol.
Izračunajte si svoj BMR -(vtipkajte na google BMR calculator) – to vam bo pokazalo koliko kalorij porabite na dan, brez da delate karkoli. Potem pa znižajte to cifro za 500kcal = toliko kalorij lahko pojeste. (razen če niste huda športnica, potem bo treba več)
7700kcal = 1kg:)