Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prekl**** laminat!

prekl**** laminat!

Eto, spodaj ste me spodbudile k pisanju! Tudi jaz sem novopečena lastnica “krasnega ” laminata. Tudi mi smo kupili ta dragega, pa stručkoti so ga polagali, pa… Ampak ta hudič je skozi ves flekast!!! Če sem doma, ga večkrat na dan posesam in pomijem, pa je še kar naprej flekast!!! Samo stopiš gor recimo z boso nogo, pa se vse poznaaaa!! UUEeeee! JAz bom znorela!. Ven ga zdaj ne morem metat, saj smo ga komi položili!! Pa vsi so se hvalili, kako ga je lahko pucat!! Men se pa vse prime, pa še ves lisast je! Grdo!!!
A so nam mogoče podtaknili kakšen šit?? Res mi povejte po resnici, a ga je res tako lahko čistit?? Kaj je z mojim narobe??

LP
K.

Hm … Sama sicer nimam laminata. Ga imajo pa moji starši in tašča in morem rečt, da do zdej res ni bilo še nobene kritike čez njega. Sem ga tudi sama že parkrat očistila in morem res samo pohvalit, kako se lepo očisti. Je pa tako, da moji starši imajo ta najdražjega … moja tašča pa eno poceni varjanto … ampak za pucat sta mi pa oba super.
Kaj bi lahko bilo pri tvojem narobe? Hm … mogoče slaba izbira barve? Čeprav dvomim. Mogoče če bi kupila ono čistilo prav za laminat … kako je že? Emsal, če se ne motim. Lahko da imaš te fleke zaradi napačnega čistila?!

Upam, da boš rešila zadevo in da boš začela uživat v svojem laminatu.

Jest imam tudi super krasen laminat, svetel,,,
Bosa noga je strup, kaj šele kapljica ki jo potem pohodiš in malo razmažeš, grooooozzzzza.Imam pomito z emsalom, z vodo, z ajaxom isti šmorn pri vseh. Tudi slučajno ne smeš pogledat od strani proti svetlobi- obup.
lp lumpa

No, še ena, ki v svojem novem stanovanju leminata sigurno NE bo imela.
Zdaj živimo v mansardi, kjer je brat položil laminat in nam potem hvaležno “posodil” stanovanje, dokler si ne uredimo in prenovimo svojega štuka.
Lahko rečem le GROOOOOOZAAAAA. To je en velik šit, pa je laminat kao višje kakovosti, pomivan s čistili za laminat… Vse, prav vse se pozna na tem s****.
Kapljice, bose noge… Včasih pomijem pa bog ne daj, da pogledam malo boljše že čez pol ure – vse lisasto…
Jaz bom v novem stanovanju definitivno prakticirala parket in ploščice, pa še pri tem ne bom šparala na kvaliteti – nočem zaradi tega izgubljati živcev tako kot tu, ko pospravljam in že v naprej vem, da ne naredim praktično nič.
Lp

uh…
saj ne, da bi vam privoščila, ampak… sem že mislila, da sem jaz nora!! Pri meni je isto! Vse lisasto in totalno flekasto! Bemti!!

Kje smo ga polomili??

Uspešen boj z laminatom vsem!
LP
K.

Pri nas je enako – z Emaslom sploh najhujše, malo bolje samo z vodo. Še najbolje je, če po kolenih dobsedno “ribam” s Prontom – ga zlijem malo na laminat in zdrgnem, pa spet in spet in spet … Po 90m2 sem pa fuč :-)))

J.

Pri nas je isti problem. Pomivam ga v smeri “grč”, da ni takoj vse lisasto. Z emsalom za laminat je bilo pa itak vse lisasto. Poden od podna- poceni ali drag laminat.
Iz spalnice in otroške sobe smo ga že ven vrgli (po enem letu) in imamo parket, iz dnevne ga pa še bomo in se tudi vrnilli na parket. NIKOLI VEČ LAMINATA.

lp

Punce ne se sekirat.Tudi jaz imam laminat in je super,pomijem ga,ko imam čas saj imam majhnega otroka in ko mi kaj vrže na tla se ne poznajo luknice kot na parketu.

Mi ga imamo v eni sobi in je grozno lisasto. Ne pomaga nič!!!!!!!
V novi hiši ga ne bo niti kvadratnega centimetra!!!!!!!!!!!!!

Tudi jaz ga preklinjam vsak dan – imam ga pa v najbolj obremenjenih prostorih, kot sta kuhinja in hodnik!

Sory
Pojma nimam o čem pišete. Laminat imamo že kar nekaj let in jaz nič ne vidim…. Ali sem jaz slepa ali pa ve predobro vidite…
Mene moti le nenaravni občutek (plastika).
LP
Malči

mi imamo pa parket 🙂 juhu 🙂

Mi imamo v najemniškem stanovanju neko najcenejšo verzijo žnj kvalitete. Najlepše ga očistim, če pošpricam kar z čistilom za okna in čez letim z mokro cunjo. Mene pa najbolj moti to, da je mrzeel.
LP Punček

Tudi pri nas je bilo tako dokler ga nisem premazala s čistilom Glanzer, ki je sicer namenjen za lesene površinwe, a kaj – glavno, da ni več lis.

pravzaprav ne s čistilom, loščilom bi bila boljša beseda.

Jasna*, pa kupiš pri nas to loščilo?

Tudi mi imamo laminat in se zelo dobro obnese-celo zelo dobro. NE vem zakaj, ampak dobila sem obcutek, da ste vse pretirano OBSEDENE s čistočo. Tudi na malo bolj svetlem parketu se vse pozna, pa noben ne komentira cez njega. Jaz pravim, da je laminat super!

Mah ne, res nisem obsedena s čistočo. Če bi me poznala, bi vedela :))) Samo na jetra mi gre, ker je RES vse lisasto, vse se prime, kar pade na tla, se dobesedno pripopa! Če ne zdrgnem z nohtom dol – ne gre dol! To me pa moti. In če že kdaj pospravljam in brišem, hočem, da se tudi pozna, bemti!! :)) Ne pa da nekaj letam s cuno naokrog, pol se pa še nič ne pozna!! Na pretirani svinjariji pa tud ne moremo živet, no.
Malo umazanije ni nikomur škodilo, res ne pretiravam.

Ampak te fleki…. Tko zgleda, kot da je najbolj zanemarjen laminat na svetu :(((

Aja, barva je pa zelooo svetla, bukev. Punce, samo tega ne, če ste pametne.

LP
K.

Ne vem no meni se zdi da ve preveč packate ,pa to loščilo pa ono čistilo…Imam viledo gobo na ročaju ,samo malo jo navlažim in pobrišem in nobenih lis.Sestrična ima lakiranega čisto po vsem stanovanju .Tako se sveti da se ji kar fovž,pa samo z vlažno cunjo pobriše in to je to
lp geri

New Report

Close