Prekleti čik!!!!
Nekaj moram vprašat…. sploh fante, ki kadijo…
Kako si lahko moški minuto in petnajst sekund po orgazmu prižge čik?????
Gre stran od ljubice… na drugo stran sobe… in si ga prižge????
A se hoče znebit okusa in vonja po njej????
Ga boli ku*rac za cel svet? Tudi za njo????
Kaj se mu mota po glavi???? A jo ima samo zaradi seksa???? In potem noče imet več nič z njo…. do naslednjega seksa?????
Čas jima je bolj skopo odmerjen… lahko bi ostal z njo…. ob njej… še tistih nekaj minut, preden se razideta….
Eh…. hihi…. smo ble včeraj babe na kupu…. se vidi, da smo oslarije premlevale…. in na tole dilemo nismo našle odgovora. Mogoče zato, ker smo nekadilke? In nimamo pojma, kaj kadilcu pomeni čik?
KIR, zate vem, da kadiš ko turk…. razloži!
Pa ostali tudi…
Jaz pa vem, še en užitek po užitku, nič drugega.
Najlepše ga je prižgat takoj po sexu, sploh pa če oba kadita in kdor ni nikoli kadil, tega ne more vedeti.
Užitek je tudi, ko greš v hribe in ko prideš na vrh, se vsedeš, odpreš pivo, prižgeš cigaret in potegneš s polnimi pljuči…. jeahhhhhhhh 🙂
Ni ga večjega užitka 🙂
Pa ne me zdej obsojat, sam ne kadim že nekaj časa, samo povem kako je…
Užitek po užitku torej… khm…
Ampak če mene vprašaš… ko imaš v planinah tako lepo predihana pljuča… pa polna tistega svežega gorskega zraka… pol pa to smrdljivo reč navrh????
In ke imaš v ustih okus po telesu, ki si ga ravno ljubil… v nosu vonj kože, ki se te je ravno dotikala…. pol pa čik prek?
Saj te sploh ne obsojam….
Razumem pa itak ne!
pa saj dec mora malo v miru premislit, da je polej lahko vpraša: kak pa ti je sploh ime?..upsssssssssssss
čuj
srce…je pa še nekj težjih stvari takoj po sexu, ko jih mora dec naredit..se ti ne zdi?..hehe
ps..lunca, draga moja…kaj pa ženske pričakujete takoj po sexu…ponovitev?
Ne.
Pričakujemo (vsaj Lunca) veliko nežnosti… objem… saj ni treba se matrat in me razvajat, lahko tudi zaspiš ob meni… koža na kožo… da ostane med nama neka toplina, neka vez…
Stran it in si čik prižgat… hm… ubiješ vso čarobnost, ki jo je prinesla prej tvoja bližina…
Aja… katere težje stvari po seksu pa mora moški nardit???????
Tale z imenom je pa dobra, stari moj… RES!!!!!